Animal'sGotTalent:nomineerhierjouwhuisdier!

De zoektocht naar dé viervoeters met talent is geopend! Kan jouw hond de zotste kunstjes, is jouw kat klaar voor de catwalk of … heb jij de beste blaf van Vlaanderen in huis? Schrijf jouw huisdier dan in voor Animal Got Talent en maak kans op een jaar lang gratis dierenvoeding op maat van Just Russel.

Bram & Laura presenteren … Animal's Got Talent! Nomineer het talent van jouw hond of kat in één van de drie categorieën (Superskilled, Supermodel of The Voice) en maak kans op een jaar lang gratis dierenvoeding op maat van Just Russel.

Dit zijn de 3 categorieën waarvoor je huisdier (hond of kat) in aanmerking kan komen:

  • Superskilled
    Wat kan enkel en alleen jouw huisdier? Bezorg ons een foto of filmpje van zijn of haar uniek talent!
  • Supermodel
    Gooit jouw huisdier hoge ogen met zijn of haar looks? Bewijs het met een schattig(e) of stoer(e) foto of filmpje waarvan iedereen weg zal smelten! 
  • The Voice
    Bezorg ons een foto of filmpje met de meest merkwaardige miauw of meest bijzondere blaf!

Stuur hieronder je foto’s of filmpjes in! 

📷 Heb je een foto? Stuur hieronder je foto mee:

🎥 Heb je een filmpje? KLIK hier om je filmpje of audiofragment door te sturen als bijlage. 

Deelnemen is belangrijker dan winnen! Elke deelnemer krijgt na afsluiten van de inschrijvingen (indien gewenst) per mail een cadeautje voor zijn of haar huisdier.

De finalisten worden volgende week maandag 10 oktober bekend gemaakt via deze pagina én via de radio natuurlijk! Daarna stem jij per categorie op het huisdier met het meeste talent.

Just Russel, honden-en kattenvoeding op maat. Krijg je gratis voedingsplan nu op justrussel.com/actie

Topic
Actie

Bestel hier je ticket(s) voor TOPretroarena, The Final Rave!

TOPretroarena is terug! Bigger & better want dit najaar trekken we door Vlaanderen met 5 parties op 5 locaties. Heb jij je ticket(s) al ? Bestel ze hier!
Topic

Dit weekend in Dance City: Dave Lambert

Elke week maakt Jurgen Verstrepen je warm voor de weekendavond! In Dance City ontvangt hij deze week Dave Lambert.
Topic

Jeroen & Koen bemiddelen tussen William Boeva en Dieter Coppens

Deze ochtend in het Showbizznieuws: "Dieter Coppens na kritiek op 'Down the Road': "Nog steeds niet gelukt om met William Boeva samen te zitten”.
Topic

Hoe klinkt Charlotte Timmers als ze wakker wordt?

Op dit moment schittert Charlotte Timmers in de film Zillion. Voor de rol pleegde ze ook roofbouw op haar lichaam. Omdat Koen zich zorgen maakte belde hij samen met Jeroen naar Charlotte...
Topic
Actie

Welke track moet in de Duivels Schaamteloze TOP?

Het WK voetbal is in zicht! En daarom toveren we onze Schaamteloze TOP voor één keer om naar de Duivels Schaamteloze TOP! Alleen tracks die je schandalig luid kan meezingen en waar je zonder enig schuldgevoel volledig op kan losgaan.
Topic
Actie

Pak ze... en plak ze!

Dé enige echte Jeroen & Koen stickers zijn er. En jij kan ze pakken én plakken! De komende 5 weken verdelen ze 500 stickers over 5 provincies...
Topic
Tune of the week

Dit is de TOPradio Tune Of The Week supported by Versuz!

Elke week selecteert TOPradio samen met onze collega's van club Versuz een dikke tune die de hele week extra zal worden gesteund bij TOPradio. Welke verse tune is deze week 'one to watch' en dus TOPradio Tune Of The Week'? Dat ontdek je hier!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio