Bestelhierjeticket(s)voorTOPretroarena,TheFinalRave!

TOPretroarena is terug! Bigger & better want dit najaar trekken we door Vlaanderen met 5 parties op 5 locaties. Heb jij je ticket(s) al ? Bestel ze hier!

De knaldrang is niet te stoppen en daarom laat TOPradio je met TOPretroarena, The Final Rave de memorabele discotheektijden herbeleven. Dansen hoort weer bij het leven dus kom in full force meefeesten op de beste retro house uit de 90's en 00’s!

🎫 Ticket(s): €15 - €18
🎫 VIP-tickets/VIP-tafels: beschikbaar voor Cargo Club, Place2Party en Versuz.
🎧 Check de l
ine-up per club hieronder:

Ben jij erbij in Cargo Club? Laat het hier weten via de Facebook-eventpagina!

Ben jij erbij in Place2Party? Laat het hier weten via de Facebook-eventpagina!

Ben jij erbij in Sotto's? Laat het hier weten via de Facebook-eventpagina!

Ben jij erbij in Zuco? Laat het hier weten via de Facebook-eventpagina!

Ben jij erbij in Versuz? Laat het hier weten via de Facebook-eventpagina!

Topic
Actie

Animal's Got Talent: nomineer hier jouw huisdier!

De zoektocht naar dé viervoeters met talent is geopend! Kan jouw hond de zotste kunstjes, is jouw kat klaar voor de catwalk of … heb jij de beste blaf van Vlaanderen in huis? Schrijf jouw huisdier dan in voor Animal Got Talent en maak kans op een jaar lang gratis dierenvoeding op maat van Just Russel.
Topic
Tune of the week

Dit is de TOPradio Tune Of The Week supported by Versuz!

Elke week selecteert TOPradio samen met onze collega's van club Versuz een dikke tune die de hele week extra zal worden gesteund bij TOPradio. Welke verse tune is deze week 'one to watch' en dus TOPradio Tune Of The Week'? Dat ontdek je hier!
Topic

Wij helpen jou aan een job!

Op zoek naar een job maar nog niet gevonden wat je zoekt? Onze adverteerders zijn op zoek naar versterking en misschien ben jij wel de persoon die zij zoeken. Neem hieronder een kijkje en vind de job die bij jou past.
Topic

Herbeluister de ongezouten mening over de gasprijzen door Katrien Vandepitte

We mogen al een keer klagen! Elke vrijdagmiddag deelt een stand-upcomedian in de Xandershow zijn of haar ongezouten mening over een bepaald onderwerp uit een week actualiteit.
Topic

Luister vrijdag 7 oktober naar de TOPretroarena 100!

TOPretroarena is back met The Final Rave én als ultieme opwarmer de TOPretroarena 100! Op vrijdag 7 oktober draaien we de 100 beste geselecteerd door de TOPretroarena-dj's!
Topic

Dit is de vernieuwde avond van TOP!

Heb jij de nieuwe avond van TOP al ontdekt? Elke werkdag hoor je tussen 19u en 21u live programma's! Dance Vibes, Dance Battle, Dance Request In The Mix, Dancing Donderdag én The Global Dance Chart sluiten voortaan de dag af.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio