BesteljeticketsvoordeEastereditionvanRetroArena,TheParty!

TOPretroarena is back! En dit keer met een Easter Edition. Op 9 april gooien we onze dansbenen opnieuw los in de Kokorico.

Heb je zin om nog eens helemaal los te gaan op de beste retromuziek? Bestel dan nu je tickets! De beste DJ’s zijn weer van de partij en wij kunnen al niet meer wachten.

  • David Latour
  • Greg S
  • X-TOF
  • Mario Bocca
  • Steve W.

📅 9 april 2023
📍 Kokorico, Lievegem
🎫 Tickets koop je hier

Topic

TOPschlager of TOPgefopt?

Daar hadden we je! Je dacht toch niet dat TOPradio schlagermuziek ging draaien?
Topic
Actie

Word jij TOPstudent 2023?

Welke student ben jij? De uitslover, de planner, de uitsteller of juist een party animal? Schrijf je snel in en wie weet word jij wel onze TOPstudent!
Topic

Purple Disco Machine geeft Valerie DJ tips

Valerie mocht Grammy-winnaar Purple Disco Machine interviewen over zijn nieuwe hit "Substitution". Voor die hit werkte PDM samen met Kungs. Daarnaast gaf hij Valerie ook nog enkele DJ-tips & tricks.
Topic

Bakermat schrijft een lied over zijn hond!

Peter Verhoeven wist gisteren een interview te strikken met de Nederlandse dj en muziekproducent Bakermat. Zijn nieuwe single ‘Good Feeling’ is onze nieuwe TOP Tune Of The Week! Maar waarom was dit nummer nu zo speciaal voor Bakermat? Luister hieronder!
Topic

Dit weekend in Dance City: KIMMAN

Elke week maakt Jurgen Verstrepen je warm voor de weekendavond! In Dance City ontvangt hij deze week KIMMAN.
Topic

Een ongezouten mening gemist? Beluister ze hier allemaal!

We mogen al een keer klagen! Elke vrijdagmiddag deelt een stand-upcomedian in de Xandershow zijn of haar ongezouten mening over een bepaald onderwerp uit een week actualiteit.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio