DitweekendinDanceCity:DrFunk

Elke week maakt Jurgen Verstrepen je warm voor de weekendavond! In Dance City ontvangt hij deze week Dr Funk.

Een naam als Dr Funk heeft niet veel uitleg nodig. Je hoort hem elke maandag met z'n Dance Vibes hier bij TOP ... en nu dus eenmalig óók in het weekend!

Tijdens de coronaperiode zijn veel nieuwe DJ's gestart en ook Dr Funk heeft daar handig gebruik gemaakt om z'n DJ-skills weer wat aan te scherpen.

Na meer dan twee decennia niet meer te draaien lanceert hij zijn DJ-carrière terug met een vette dancetrack: Jazzin' The Way You Know, samen met Chantal Kashala. Met meer dan 110 000 streams mogen we toch spreken van een geslaagd (her)debuut.

Waar liggen zijn nieuwe ambities? Tijd dat Jurgen hem eens op de rooster legt!

Topic
Podcast

Herbeleef hier de weekendwaanzin!

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic

Een ongezouten mening gemist? Beluister ze hier allemaal!

We mogen al een keer klagen! Elke vrijdagmiddag deelt een stand-upcomedian in de Xandershow zijn of haar ongezouten mening over een bepaald onderwerp uit een week actualiteit.
Topic

Komende vrijdag: De BAM classics 100!

Knal komende vrijdag het weekend in met de BAM Classics 100! De hele dag lang de 100 beste hardstyle classics achter elkaar!
Topic
Actie

De Coffee Call is BACK! Win een jaar lang gratis koffie☕!

Het heeft even geduurd maar 't is zover! De Coffee Call is terug! Jeroen & Koen gooien elke maandag een jaar lang gratis koffie te grabbel. Het enige wat je nodig hebt om dat te winnen is ... de voicemail van een vriend, familielid of collega!
Topic
Actie

Word jij TOPstudent 2023?

Welke student ben jij? De uitslover, de planner, de uitsteller of juist een party animal? Schrijf je snel in en wie weet word jij wel onze TOPstudent!
Topic
Party

Bestel je tickets voor de Easter edition van Retro Arena, The Party!

TOPretroarena is back! En dit keer met een Easter Edition. Op 9 april gooien we onze dansbenen opnieuw los in de Kokorico.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio