Komendevrijdag:DeBAMclassics100!

Knal komende vrijdag het weekend in met de BAM Classics 100! De hele dag lang de 100 beste hardstyle classics achter elkaar!

Brennan Heart, Coone, Wildstylez, Headhunterz en zoveel meer! Allemaal in één lijst! Haal die Nike Air Max sneakers maar boven! 😉

💥 BAM Classics 100
🗓️ Vrijdag 24 maar vanaf 10u
📍TOPbam (via TOPradio.be of de TOPradio BE-app)

Topic
Podcast

Herbeleef hier de weekendwaanzin!

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic

Luk Alloo maakt de ochtend SEXplicieter!

De ochtend kon wel wat meer expliciete onderwerpen gebruiken en daarom belden Jeroen en Koen met Luk Alloo.
Topic
Actie

Peter houdt z'n wafel en jij wint er wafels mee!

Vind jij dat Peter soms wat te veel babbelt? Wij bij TOP hebben daar een oplossing voor gevonden! En jij kan er lekkere wafels mee winnen!
Topic
Actie

Word jij TOPstudent 2023?

Welke student ben jij? De uitslover, de planner, de uitsteller of juist een party animal? Schrijf je snel in en wie weet word jij wel onze TOPstudent!
Topic

Elke dag bij TOPretroarena: aftellen naar TOPretroarena, The Party!

Het is aftellen naar de TOPretroarena,The Party! En dat doen we zoals we dat het beste kunnen. Vier weken hoor je elke dag een TOP-dj zichzelf en jou opwarmen voor The Easter Edition van TOPretroarena, The Party!
Topic
Actie

Laura leest! Lees jij mee?

De lente komt eraan en hopelijk brengt die ook de zon mee. Het enige dat je dan nog nodig hebt, is een goed boek. Daarom hebben we elke twee weken 3 TOP boeken voor jou!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio