LuisternunaardeVersuzClassix100!

Versuz wordt 22 jaar! Daarom hoor je vrijdag 26 april de 100 beste clubtracks ooit in één lijst! Een feestelijke terugblik op al die mooie jaren.

Luister vrijdag 26 april naar de Versuz Classix 100 (tussen 10u en 18u) op TOPversuzRadio en herbeleef 22 jaar Versuz-clubtracks!

WIN WIN WIN

Versuz doet er natuurlijk met veel plezier nog een jaartje bij! En JIJ kan er een heel jaar lang bij zijn! 🤩

Deze week geven we op TOPradio elke dag een jaar lang gratis inkom weg voor Versuz voor jou en je +1. Hoe kan jij dat jaarabonnement winnen? Luister deze week van maandag tot en met donderdag naar Allez, Xander tussen 16 u en 19 u!

Versuz Classix 100

📅 Vrijdag 26 april, vanaf 10 uur
📻 TOPversuzRadio via DAB+, TOPradio.be of de TOPradio BE-app

topic

Dit weekend in Dance City: aprilse grillen maken plaats voor zomerse vibes

Jurgen doet jou de aprilse grillen even vergeten in Dance City. Luister naar opkomend dj-talent, ontdek nieuwe tracks en geniet mee van de warme Ibizavibes.
Topic

Wie is ... Zerb? - "Mwaki heeft getoond dat er geen regels zijn in de muziek. "

Zerb, de Braziliaanse DJ achter de hit Mwaki, heeft de wereld van elektronische muziek op zijn kop gezet. In dit interview onthult hij zijn inspiratiebronnen, zijn samenwerking met The Chainsmokers, en zijn toekomstplannen.
Topic
Podcast

START de weekendwaanzin van Jeroen & Koen! 🎉🎉

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic
Actie

Word TOPPER van de dag!

Word TOPPER van de dag tijdens Allez, Xander ...
Topic

Erop of eronder?

Erop of eronder? Jij mag het bepalen!
Topic
Actie

Goed bevonden in 30 seconden! Of toch niet?

Wouter geeft graag kansen aan jong producergeweld! Daarom gaat hij elke week in The Partyroom op zoek naar muziekproducers die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Ben jij zo iemand? Upload je track hieronder!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio