Delunchbeatishelemaalterug!WineenTOPpartyophetwerk!🎉

De Lunchbeat is terug! Kunnen die middagpauzes bij jou op 't werk wat extra beats gebruiken? Schrijf je dan als de bliksem in en wie weet komt de Lunchbeat wel naar jou toe met vette beats en heeeerlijke lunch!

Heb je een duidelijk antwoord op de vraag: waarom zou de Lunchbeat naar jouw werkplek moeten komen? Vul het formulier hieronder in en wie weet bouwen we jouw werkvloer binnenkort wel om tot dansvloer. We geven honger geen kans want Laura komt hoogstpersoonlijk jouw lunch afkruiden! 

Ingeschreven? Hou je telefoon in de gaten want die Lunchbeat ... die geven we natuurlijk niet zomaar weg. Daarvoor moet je de Lunchbeat Battle doorstaan! De Lunchbeat Battle is een duel tussen 2 bedrijven dat bij Bram & Laura gespeeld wordt. Één bedrijf wint de Lunchbeat op zijn werkvloer. 

Op donderdag 29 februari maak je je middagagenda best al leeg want als jij de Lunchbeat Battle wint komen wij naar jou met een foodtruck én TOPfeestje! 🎉

In 't kort:

📅 Inschrijven:  vanaf NU!
⚔️ Lunchbeat Battle: maandag 26 februari tussen 12u en 14u.
🎉 Lunchbeat-party: donderdag 29 februari tussen 12u en 14u.
📍 TOPradio (FM, DAB+, Digitale TV, TOPradio.be, TOPradio BE-app)

De Lunchbeat samen met ACEG en SPOQ

  • ACEG, de oplossing voor al uw keuringen. A great place to work! Kijk voor meer ACEG.be.
  • SPOQ, één digitaal platform voor diensten op het vlak van kwaliteit, veiligheid en milieu. Klaar voor complete controle? Check SPOQ.be
Topic

Klaar voor de 90's TOP 109?! 🎉

Get Ready For This?! Op vrijdag 29 maart zijn de 90's helemaal terug op TOP! Geen sprake van een 'Zombie Nation', maar wel een 'Universal Nation' die helemaaal 'Freed from Desire' kan losgaan op het beste van de jaren 90.
Topic
Actie

De Coffee Call is TERUG! Win een jaar lang gratis koffie! ☕

De Coffee Call is terug! Jeroen & Koen gooien vanaf 19 februari elke maandag een jaar lang gratis koffie te grabbel. Het enige wat je nodig hebt om dat te winnen is ... de voicemail van een vriend, familielid, collega, ...!
Topic
Actie

Goed bevonden in 30 seconden! Of toch niet?

Wouter geeft graag kansen aan jong producergeweld! Daarom gaat hij elke week in The Partyroom op zoek naar muziekproducers die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Ben jij zo iemand? Upload je track hieronder!
Topic

Wie is ... Cyril? De man achter Stumblin' In.

Wie is de man achter het succes van Stumblin' in? Met andere woorden: wie is Cyril? Het ging plots in een razendtempo van remixen op TikTok tot een eerste Europese ervaring! Wij spraken met de Australische DJ Cyril.
Topic

Dit zijn onze TOP Tunes Of The Week van 2024! 🔥

Welke nieuwe schijven verdienen deze week extra aandacht? We draaien de TOP Tune Of The Week extra veel voor jou! En welke plaat moet je volgens TOPtechno en TOPversuz écht gehoord hebben? Dat ontdek je hier!
Topic

Dit is de TOP hit 40 van afgelopen weekend!

Elke week overloopt Jens De Wilde de meest gedraaide hits op TOP in de TOP HIT 40. Benieuwd hoe de lijst er afgelopen weekend uitzag? Check 'm hieronder!
Topic

Luister zaterdag naar de TOPretroarena 100 Replay!

De beste 100 retro-classics, die hoor je zaterdag 30 maart in de TOPretroarena 100 replay! De ideale opwarming voor jouw zaterdagavond!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio