Meespelenindenieuwefilm'Zillion'?Hetkan!

Heb je altijd al eens willen meespelen in een film? Dan ben jij de man of vrouw die we zoeken voor een figurantenrol in de nieuwe langverwachte film 'Zillion'.

De verfilming van het verhaal rond de bekende discotheek in Antwerpen, Zillion, is gestart. Matteo Simoni vertolkt de rol van Dennis Black Magic in de nieuwe film van regisseur Robin Pront. De productie werd vorig jaar nog uitgesteld, maar ondertussen knallen de beats op de filmset in club Kokorico (in Lievegem, Oost-Vlaanderen).

De makers van de film zijn nog op zoek naar een heleboel figuranten. Meld je dus snel aan als je altijd al eens in een film hebt willen meespelen! De opnamedag is voorzien op vrijdag 29/10 van 07u tot 19u en op vrijdag 5 november van 07u tot 19u. Je krijgt als figurant een kleine vergoeding, je gaat niet met honger naar huis en maakt de opnames vanop de eerste rij mee!

Scan de QR-code hieronder om je aan te melden (of mail door hier te klikken):

Topic
Actie

Bestel nu je combitickets voor TOPretroarena, The Final Rave!

Heb je ’t al gehoord? TOPretroarena komt terug! Bigger & better want dit najaar trekken we door Vlaanderen met 5 parties op 5 locaties. Bestel nu jouw combiticket(s) mét exclusief TOPretroarena T-shirt!
Topic
Actie

Ga als VIP feesten in Club Versuz!

Doe mee en maak de hele zomer kans op een Versuz VIP-pakket om met je vrienden te gaan feesten in Versuz Hasselt.
Topic

Wij helpen jou aan een job!

Op zoek naar een job maar nog niet gevonden wat je zoekt? Onze adverteerders zijn op zoek naar versterking en misschien ben jij wel de persoon die zij zoeken. Neem hieronder een kijkje en vind de job die bij jou past.
Topic
Tune of the week

Dit is de TOPradio Tune Of The Week supported by Versuz!

Elke week selecteert TOPradio samen met onze collega's van club Versuz een dikke tune die de hele week extra zal worden gesteund bij TOPradio. Welke verse tune is deze week 'one to watch' en dus TOPradio Tune Of The Week'? Dat ontdek je hier!
Topic

Dit is de Spinning 30 van 7 augustus!

Luister elke zondag naar de Spinning 30 tussen 16u en 18u. Christophe Aps telt de grootste TOPradio-hits voor je af! Check hier de lijst van afgelopen zondag.
Topic

Dj Miss Puss is nieuw bij TOPbam!

Maak kennis met Miss Puss! Bij TOPbam mixt ze voortaan elke maand dikke TOPbambeats. Haar eerste set van de maand hoor je nu vrijdag tussen 21u en 22u!
Topic

Dit is de Spinning 30 van 31 juli

Luister elke zondag naar de Spinning 30 tussen 16u en 18u. Christophe Aps telt de grootste TOPradio-hits voor je af! Check hier de lijst van afgelopen zondag.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio