Meespelenindenieuwefilm'Zillion'?Hetkan!

Heb je altijd al eens willen meespelen in een film? Dan ben jij de man of vrouw die we zoeken voor een figurantenrol in de nieuwe langverwachte film 'Zillion'.

De verfilming van het verhaal rond de bekende discotheek in Antwerpen, Zillion, is gestart. Matteo Simoni vertolkt de rol van Dennis Black Magic in de nieuwe film van regisseur Robin Pront. De productie werd vorig jaar nog uitgesteld, maar ondertussen knallen de beats op de filmset in club Kokorico (in Lievegem, Oost-Vlaanderen).

De makers van de film zijn nog op zoek naar een heleboel figuranten. Meld je dus snel aan als je altijd al eens in een film hebt willen meespelen! De opnamedag is voorzien op vrijdag 29/10 van 07u tot 19u en op vrijdag 5 november van 07u tot 19u. Je krijgt als figurant een kleine vergoeding, je gaat niet met honger naar huis en maakt de opnames vanop de eerste rij mee!

Scan de QR-code hieronder om je aan te melden (of mail door hier te klikken):

Topic

DE SPINNING 30 VAN 26 NOVEMBER

Ontdek elke week de beste TOPradio-hits in de Spinning 30!
Topic
Actie

Raad ons nieuwe telefoonnummer én win een smartphone!

Huldig samen met Jeroen & Koen onze splinternieuwe studiolijn in én win een nieuwe smartphone!
Topic

Welke track valt in de Schaamteloze Bingo?

Draaien maar! Elke middag beslist de bingomolen over de Schaamteloze track waarmee Bram & Laura hun middagshow afsluiten. Volg hier de lijst!
Topic

DE SPINNING 30 VAN 19 NOVEMBER

Ontdek elke week de beste TOPradio-hits in de Spinning 30!
Topic

Gunther Levi heeft een boodschap voor Jeroen & Koen!

Voor Jeroen een faits divers en voor Koen hét nieuws van de voorbij week: Peter Van den Bossche zal in het lopende seizoen verdwijnen uit de tv-reeks 'Familie'.
Topic

DE SPINNING 30 VAN 12 NOVEMBER

Ontdek elke week de beste TOPradio-hits in de Spinning 30!
Topic

Dit was de Schaamteloze Party!

Jullie waren geweldig! De Schaamteloze Party in Sotto's was een 🎯! Het werd een schaamteloze nacht om niet snel te vergeten en als je geheugen je toch in de steek zou laten: hier zijn de sfeerbeelden! 📷
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio