WineenfullexperienceophetCircuitvanZolder!

Jeroen & Koen zijn nooit om een stunt verlegen en zijn DJ op de vlammende TOPradio-party op de 24 Uur van Zolder! Jij maakt kans om alles vanuit pole position mee te maken.

Tijdens het 24 Uur van Zolder-weekend ga jij misschien wel lopen met de full experience op het Circuit.

Kom als VIP, krijg toegang tot de showgrid, race een hotlap, overnacht in Radisson Blu Hasselt én … feest mee met Jeroen en Koen op de TOPradio-party op zaterdag 13 augustus! 

📅 Kalender
Zaterdag 6 en 7 augustus
= 24 Uur van Zolder-weekend op TOPradio
Zaterdag 13 augustus = 24 Uur van Zolder! met dj's Jeroen & Koen op de TOPradio-party!
Zondag 14 augustus
= 24 Uur van Zolder!

Luister dit weekend naar het 24 Uur van Zolder-weekend op TOPradio, speel mee en maak kans op de full experience op het Circuit! 

De 24 uur van Zolder, funfastic racing op het Circuit van Zolder.

Topic
Actie

Bestel nu je combitickets voor TOPretroarena, The Final Rave!

Heb je ’t al gehoord? TOPretroarena komt terug! Bigger & better want dit najaar trekken we door Vlaanderen met 5 parties op 5 locaties. Bestel nu jouw combiticket(s) mét exclusief TOPretroarena T-shirt!
Topic

Dj Miss Puss is nieuw bij TOPbam!

Maak kennis met Miss Puss! Bij TOPbam mixt ze voortaan elke maand dikke TOPbambeats. Haar eerste set van de maand hoor je nu vrijdag tussen 21u en 22u!
Topic
Tune of the week

Dit is de TOPradio Tune Of The Week supported by Versuz!

Elke week selecteert TOPradio samen met onze collega's van club Versuz een dikke tune die de hele week extra zal worden gesteund bij TOPradio. Welke verse tune is deze week 'one to watch' en dus TOPradio Tune Of The Week'? Dat ontdek je hier!
Topic
Actie

Ga als VIP feesten in Club Versuz!

Doe mee en maak de hele zomer kans op een Versuz VIP-pakket om met je vrienden te gaan feesten in Versuz Hasselt.
Topic

Wij helpen jou aan een job!

Op zoek naar een job maar nog niet gevonden wat je zoekt? Onze adverteerders zijn op zoek naar versterking en misschien ben jij wel de persoon die zij zoeken. Neem hieronder een kijkje en vind de job die bij jou past.
Topic

Dit is de Spinning 30 van 31 juli

Luister elke zondag naar de Spinning 30 tussen 16u en 18u. Christophe Aps telt de grootste TOPradio-hits voor je af! Check hier de lijst van afgelopen zondag.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio