Adverteren

We weten als geen ander de millennial te bereiken en te bewegen. Muziek, games, trends, virals, mode, hotspots, feesten en festivals: we ontdekken het en delen het met onze luisteraars. On air en online!

WE LOVE YOUR BRAND!

TOPradio is interessanter en groter dan je denkt
TOPradio is er voor iedereen die jong van geest is. We richten ons primair op de meest interessante doelgroep voor adverteerders: Vlamingen tussen 18-44 jaar. Om deze actieve bevolking te bereiken moet je dus bij TOPradio zijn!

Digitaal sterk
TOPradio is ook digitaal sterk met een nationaal DAB+ netwerk en dagelijks druk beluisterde streams.

Social media addicts
TOP is als radio- en muziekmerk actief op Facebook, Instagram, TikTok en streamingdiensten. Met meer dan 93 000 volgers op Facebook en een organisch bereik dat bij succesvolle acties tot meer dan 200 000 mensen oploopt. TOPradio: sterk als online merk.

Anders én beter!
Wij evolueren mee met onze doelgroep. Kleur eens buiten de lijntjes om je impact te vergroten. Dat kan op TOPradio want wij houden van vernieuwing en gooien verouderde radioregels met plezier overboord.

Wil je meer weten over de verschillende commerciële mogelijkheden op TOPradio (online en/of on air)? Vul onderstaand formulier in en wij contacteren u zo snel mogelijk.

TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio