Topic
Actie

Bestel hier je ticket(s) voor TOPretroarena, The Final Rave!

TOPretroarena is terug! Bigger & better want dit najaar trekken we door Vlaanderen met 5 parties op 5 locaties. Heb jij je ticket(s) al ? Bestel ze hier!
Topic
Actie

Voorspel de uitslag van Kroatië-België en scoor je gewicht in frietjes!

Weet jij nu al wat de score gaat zijn in de laatste groepsmatch van onze Rode Duivels? Vul hieronder jouw pronostiek in en wie weet scoor jij wel je eigen lichaamsgewicht in frietjes van Agristo!
Topic
Actie

Nele ging aan de haal met €2000 aan prijzen

Say what! Een hele week gingen we op zoek naar 12 finalisten. 12 mensen die die €2000 aan prijzen wel zagen zitten. Het enige wat ze moesten doen was luisteren... én bellen natuurlijk!
Topic
Actie

Van 500 naar 1! Dit was de Duivels Schaamteloze TOP!

Het is zover! De nummer 1 van onze Duivels Schaamteloze 500 is gekend. En wat voor één! Hieronder kan je de hele lijst terugvinden:
Topic
Actie

Pak ze... en plak ze!

Dé enige echte Jeroen & Koen stickers zijn er. En jij kan ze pakken én plakken! De komende 5 weken verdelen ze 500 stickers over 5 provincies...
Topic
Actie

Luisteraars Jill en Tom vertrekken op TOP Last Minute Weekend!

Ze zijn de deur uit, die twee TOP Last Minute Weekends! Al was de keuze niet zo makkelijk: shoppen in Waasland Shopping of een weekendje avontuur in Dinant Evasion.
Topic
Actie

Wij in 't nieuw, jij in 't nieuw: de winnaars

Zie ze shinen! De TOP-dj's zitten letterlijk in 't nieuw dit radioseizoen en wie weet jij ook. Benieuwd of jij bij de gelukkigen zit? Onderaan dit artikel staan de namen van de winnaars.
Topic
Actie

Word jij de nieuwe vriend(in) van Bram en Laura?

Elke week gaan Bram en Laura op zoek naar een nieuwe vriend of vriendin voor hun 'Vriendenboekje'. Heb jij de beste muzieksmaak en wil je die elke dag aan de rest van Vlaanderen laten horen?
Topic
Actie

Beluister hier de podcast Off The Record met Murdock!

In de gloednieuwe TOPradio-podcast 'Off The Record' praat bekend dj’end Vlaanderen off the record met Valerie Wynants. Het is een podcast vol persoonlijke verhalen en sappige anekdotes uit het leven van Vlaanderens drukst bevraagde platendraaiers.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio