Topic
Actie

Wij zijn TOP maar wie ben JIJ?

Jij weet ondertussen wie wij zijn maar wij willen wel eens weten wie JIJ bent! Wie is die enthousiaste luisteraar met een hart voor beats waar we elke dag met veel goesting TOPradio voor maken?
Topic
Actie

Raad de minihit en win een Jumbo-bedrag*!

Ben jij een levende Shazam? Herken jij een track in een fractie van een seconde? Dan levert de Minihit jou deze week misschien wel een Jumbo-bedrag* op!
Topic
Actie

Remix Dr. Funk zijn TOPhit en win een release én €500!

Ben jij een wizard met beats? Dan is dit JOUW kans om te schitteren! Dr. Funk gaat op zoek naar een TOPremix van zijn nieuwe single 'Jazzin' The Way You Know'!
Topic
Actie

Dit is de volledige Dance TOP 1000!

What a ride! De Dance TOP 1000 was hét radiofeest van december. 1000 platen? Dan kan het wel eens gebeuren dat je er eentje gemist hebt. Hieronder kan je op je gemak nog eens door de lijst scrollen!
Topic
Actie

Zaterdag op TOP: het beste uit de Dance TOP 1000 LIVE in the mix!

Zaterdag 17 december blikken Jens & One-T terug op de eerste week Dance TOP 1000 ... met een marathon-uitzending! De hele dag hoor je de TOP 1000-hits LIVE in the mix.
Topic
Actie

Twee weken Dance TOP 1000! Ben jij er klaar voor?

We zijn vertrokken! 1000 keer beats, 1000 keer dansen en 1000 keer een vette dancehit! Vanaf maandag 12 december twee weken lang dé Dance TOP 1000.
Topic
Actie

Nele ging aan de haal met €2000 aan prijzen

Say what! Een hele week gingen we op zoek naar 12 finalisten. 12 mensen die die €2000 aan prijzen wel zagen zitten. Het enige wat ze moesten doen was luisteren... én bellen natuurlijk!
Topic
Actie

Van 500 naar 1! Dit was de Duivels Schaamteloze TOP!

Het is zover! De nummer 1 van onze Duivels Schaamteloze 500 is gekend. En wat voor één! Hieronder kan je de hele lijst terugvinden:
Topic
Actie

Pak ze... en plak ze!

Dé enige echte Jeroen & Koen stickers zijn er. En jij kan ze pakken én plakken! De komende 5 weken verdelen ze 500 stickers over 5 provincies...
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio