De coolste lockdownsets: van Don Diablo vanop zijn toilet tot Lost Frequencies vanuit Vorst Nationaal!

17.04.2020

De coolste lockdownsets: van Don Diablo vanop zijn toilet tot Lost Frequencies vanuit Vorst Nationaal!

categorieMuziek

Heel wat dj's laten hun publiek niet in de steek dezer dagen. Vanuit hun kot laten ze nieuwe muziek horen, geven ze beelden van eerder gegeven concerten opnieuw uit of streamen ze live lockdown-sets.

Een overzicht om een feestje te bouwen in je kot:

Lost Frequencies stond vorig jaar in Vorst Nationaal. Het volledige optreden kan je hier terug bekijken: Don Diablo zocht de origineelste plaats in huis om een lockdown-set te streamen: zijn toilet! Vanop de wc-pot bewijst Don dat je niet eens veel plaats nodig hebt voor een goeie party! Is er nog wc-papier?Martin Garrix draaide in Amsterdam een rooftop-set. De Nederlandse politie kwam vooraf toch even controleren of Martin zich wel aan de opgelegde maatregelen hield. Hij was alleen en dus kon het setje met vertraging toch doorgaan. Check de beats én de view hier:

Calvin Harris draaide vanuit LA voor label Defected Records een setje vanuit zijn kot:Het volledige Defected Virtual Festival met o.a. Roger Sanchez en Claptone is hier te zien:Zin in een portie vette techno? De Belgische Amelie Lens draaide vanuit haar living. Haar kat zag dat het goed was :-)Tiësto streamde afgelopen vrijdag live vanuit New York voor Beatport:Ook David Guetta is iets van plan. Hij zamelt op zaterdag 18 april geld in voor de World Health Organization (WHO), Feeding America, Feeding South Florida en de French Foundation Hospital in Parijs. Hij doet dat tijdens een liveset vanuit Miami.

Share :

Relevante artikels

aan het laden..
Topradio