Let's celebrate! Dit mag je tijdens het eindejaar verwachten op TOP!

20.12.2019

Let's celebrate! Dit mag je tijdens het eindejaar verwachten op TOP!

categorieTOPradio

Kerstvakantie it is! Om de feestenperiode nog wat specialer te maken hebben we ook dit eindejaar heel wat speciale programma's om 2019 goed af te sluiten!

Bram staat op en Retro Arena Top 500
Bram staat van maandag tot en met vrijdag op vanaf 7u. en krijgt daarbij de hulp van onze nieuwste collega Maaike. Vanaf 23 december hoor je de Retro Arena Top 500 telkens vanaf 10u. met Wouter De Vries en X-TOF, behalve op kerstdag want dan starten we om 12u. met het vervolg van de Top 500. Daan breekt telkens vanaf 18u. je kerstboom af met de beste TOPradio-hits! 

Op kerstavond vergezellen de Nederlandse dj's Kris Kross Amsterdam je tijdens het kerstaperitief met chille urbanvibes!

2019 Shout-Out!
Op maandag 30 december beginnen we 2019 al uit te zwaaien met '2019 Shout-Out'! Wie heeft jouw jaar beter gemaakt en verdient een shout-out én bijhorende favoriete track? Laat het ons die dag zeker weten!

Spinning 100 en New Years Eve
Op de laatste dag van het jaar maken we de balans op van het TOPradio-hitjaar met de Spinning 100. Koen, Kurt en Wouter presenteren de 100 populairste TOPradio-tracks van het voorbije jaar.

Op oudejaarsavond hoor je vanaf 18u. een heruitzending van de finale van de Retro Arena Top 500 en vanaf 23u. gaan we live naar Versuz in Hasselt om de jaarovergang mét countdown naar 2020 mee te maken!

Na de vakantie hebben we nog wat verrassingen voor je klaar. Hou onze site in de gaten voor updates! 

Share :

Relevante artikels

aan het laden..
Topradio