Allesofniets?LuisteraarAishawint€2000aanprijzen!🤩

Was jij ook zo in de ban van Alles of Niets afgelopen week? De inzet was hoog: €2000 (!) aan prijzen van de winkels uit het centrum van Brugge. In het finalespel ging luisteraar Aisha uiteindelijk lopen met ALLES!

De onschuldige hand van Koen noemde 1 van de 12 finalisten live in de uitzending van het ochtendprogramma. De opdracht voo de finalist was simpel: bel zo snel mogelijk de studio via 078/15 12 12. Lukt dat binnen de 30 seconden, dan win je ALLES. Lukt dat niet, dan win je NIETS.

Luisteraar Aisha liet ons meer dan 20 seconden lang in spanning maar belde uiteindelijk op het laatste nippertje in. Zij mag voor 2000 euro aan prijzen shoppen in het centrum van Brugge dankzij Shopping Brugge. 

€2000 aan prijzen? Da's onder andere

Luister hier hoe dat klonk: 

Kom shoppen in Brugge tijdens het koopweekend van 29 september t.em. 2 oktober.
Shopping Brugge: er valt altijd wat te beleven! Meer op shoppingbrugge.be

Topic
Actie

Van wie word jij Secret Santa dit jaar? 🎅🎄

Ho Ho Ho! Volgende week ben JIJ de kerstman! Doe je lief, buurman, beste vriend(in), ouders of favoriete collega een zalig kerstcadeau ... zónder dat ze weten dat 't van jou komt!
Topic

Jeroen & Koen fixen gratis radioreclame!

Tijd voor de cadeautjes! Jeroen & Koen fixen dit jaar gratis radiospots voor organisaties die een duwtje in de rug kunnen gebruiken.
Topic
Podcast

Nieuw: luister nu naar TOPnewbeat, de podcast! 🙂 🎧

In de nieuwe TOPradio-podcast TOPnewbeat vertelt Kristof Vandenhende je de zotste verhalen uit de begindagen van de Belgische dansmuziek!
Topic

Dit zijn onze TOP Tunes Of The Week! 🔥

Welke nieuwe schijven verdienen deze week extra aandacht? We draaien de TOP Tune Of The Week extra veel voor jou! En welke plaat moet je volgens TOPtechno en TOPversuz écht gehoord hebben? Dat ontdek je hier!
Topic
Podcast

Luister HIER naar de WeekendWaanzin van Jeroen & Koen!

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic

Voor de échte fans: de TOPretroarena - Vinyl Collection! 💿

EIN-DE-LIJK! De TOPretroarena - Vinyl Collection is er! 22 legendarische retro-tracks zorgvuldig gespreid over vijf vinyls. Je kan 'm nu al pre-orderen via de link hieronder! Be quick!
Topic

500 keer vol gas! Dit is de Schaamteloze 500! 🤩

De Schaamteloze 500 zit erop! Je hebt gedanst, gezongen, gesprongen, en nog veel meer! Iets gemist de afgelopen week? Bekijk de volledige Schaamteloze 500 hieronder nog eens.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio