CheckdelifehacksvanLaura!

TikTok en andere social media staan bol van de lifehacks. Elke week hoor je één van die bekende of onbekende lifehacks bij Bram & Laura op de middag. Belangrijker dan de lifehack zelf is de lifehack-test! Doet de lifehack wel wat het belooft te doen?

Week 3: Hoe pas je een broek zonder hem te passen? Handig in de winkel!

Meem de broek die je wil passen vast bij de taille. Je wikkelt de broek rond je nek en als de uiteinden bij elkaar komen, betekent dit dat de broek (perfect) past. Als er wat speling over blijft, dan is de pasvorm wat losser. 

Laura heeft 'm getest tijdens het shoppen én in onze studio! Wat bleek? ✔️✔️✔️ Deze lifehack werkt dus probeer 'm zelf zeker ook uit! 

Week 2: Hoe vul je een emmer in een kleine gootsteen?

Op kot, in de toiletruimte of in de berging is meestal maar een kleine gootsteen te vinden. Probeer daar maar eens met succes een emmer met water te vullen.  Volgens de lifehack moet het je lukken door het water op te vangen in een vuilblik en het via het handvat (met opening) in de emmer te laten stromen. 

Helaas! Laura hield er een nat pak aan over. Deze lifehack doet niet wat het belooft! ❌❌❌ Bekijk hieronder hoe Laura een poging deed.  

Week 1: Hoe haal je granaatappelpitten uit een granaatappel zonder rode vlekken op je kleren?

Doe de handeling onder water en gebruik daarvoor bv. een kom. Laura probeerde het uit en wat bleek ... deze lifehack werkt écht! ✔️✔️✔️ Check de video hieronder en probeer 't gerust thuis! 

Topic
Actie

Win tickets voor JBL Hidden Vibes

Ontdek de JBL Hidden Vibes GPS code op TOPradio
Topic

We mogen weer! Vier mee met de Nightlife Top 100!

It's official: clubs mogen op 1 oktober weer open! De langverwachte terugkeer van het nachtleven vieren we bij TOP op vrijdag 1 oktober met de Nightlife Top 100!
Topic

DE SPINNING 30 VAN 24 SEPTEMBER

Ontdek elke week de beste TOPradio-hits in de Spinning 30!
Topic
Tune of the week

Welke track is deze week Versuz Tune Of The Week?

Elke week selecteren onze collega's van club Versuz een dikke tune die de hele week extra zal worden gesteund bij TOPradio. Welke verse tune is deze week 'one to watch'? Dat ontdek je hier!
Topic
Actie

Coffee Call! ☕ Win een jaar lang gratis koffie bij Jeroen & Koen!

Jeroen & Koen trakteren op een jaar lang gratis koffie!
Topic

Wie zijn de mannen van Laura?

De middagshow van Bram & Laura wordt voor héél even Laura & De mannen! Laura doet 'het' tijdens Brams vakantieweken élke dag met een andere TOPradio-man. Als dat maar goed afloopt ...
Topic

DE SPINNING 30 VAN 17 SEPTEMBER

Ontdek elke week de beste TOPradio-hits in de Spinning 30!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio