CheckdelifehacksvanLaura!

TikTok en andere social media staan bol van de lifehacks. Elke week hoor je één van die bekende of onbekende lifehacks bij Bram & Laura op de middag. Belangrijker dan de lifehack zelf is de lifehack-test! Doet de lifehack wel wat het belooft te doen?

Week 3: Hoe pas je een broek zonder hem te passen? Handig in de winkel!

Meem de broek die je wil passen vast bij de taille. Je wikkelt de broek rond je nek en als de uiteinden bij elkaar komen, betekent dit dat de broek (perfect) past. Als er wat speling over blijft, dan is de pasvorm wat losser. 

Laura heeft 'm getest tijdens het shoppen én in onze studio! Wat bleek? ✔️✔️✔️ Deze lifehack werkt dus probeer 'm zelf zeker ook uit! 

Week 2: Hoe vul je een emmer in een kleine gootsteen?

Op kot, in de toiletruimte of in de berging is meestal maar een kleine gootsteen te vinden. Probeer daar maar eens met succes een emmer met water te vullen.  Volgens de lifehack moet het je lukken door het water op te vangen in een vuilblik en het via het handvat (met opening) in de emmer te laten stromen. 

Helaas! Laura hield er een nat pak aan over. Deze lifehack doet niet wat het belooft! ❌❌❌ Bekijk hieronder hoe Laura een poging deed.  

Week 1: Hoe haal je granaatappelpitten uit een granaatappel zonder rode vlekken op je kleren?

Doe de handeling onder water en gebruik daarvoor bv. een kom. Laura probeerde het uit en wat bleek ... deze lifehack werkt écht! ✔️✔️✔️ Check de video hieronder en probeer 't gerust thuis! 

Topic
Actie

Bestel hier je ticket(s) voor TOPretroarena, The Final Rave!

TOPretroarena is terug! Bigger & better want dit najaar trekken we door Vlaanderen met 5 parties op 5 locaties. Heb jij je ticket(s) al ? Bestel ze hier!
Topic
Actie

Animal's Got Talent: nomineer hier jouw huisdier!

De zoektocht naar dé viervoeters met talent is geopend! Kan jouw hond de zotste kunstjes, is jouw kat klaar voor de catwalk of … heb jij de beste blaf van Vlaanderen in huis? Schrijf jouw huisdier dan in voor Animal Got Talent en maak kans op een jaar lang gratis dierenvoeding op maat van Just Russel.
Topic
Tune of the week

Dit is de TOPradio Tune Of The Week supported by Versuz!

Elke week selecteert TOPradio samen met onze collega's van club Versuz een dikke tune die de hele week extra zal worden gesteund bij TOPradio. Welke verse tune is deze week 'one to watch' en dus TOPradio Tune Of The Week'? Dat ontdek je hier!
Topic

Wij helpen jou aan een job!

Op zoek naar een job maar nog niet gevonden wat je zoekt? Onze adverteerders zijn op zoek naar versterking en misschien ben jij wel de persoon die zij zoeken. Neem hieronder een kijkje en vind de job die bij jou past.
Topic

Herbeluister de ongezouten mening over de gasprijzen door Katrien Vandepitte

We mogen al een keer klagen! Elke vrijdagmiddag deelt een stand-upcomedian in de Xandershow zijn of haar ongezouten mening over een bepaald onderwerp uit een week actualiteit.
Topic

Luister vrijdag 7 oktober naar de TOPretroarena 100!

TOPretroarena is back met The Final Rave én als ultieme opwarmer de TOPretroarena 100! Op vrijdag 7 oktober draaien we de 100 beste geselecteerd door de TOPretroarena-dj's!
Topic

Dit is de vernieuwde avond van TOP!

Heb jij de nieuwe avond van TOP al ontdekt? Elke werkdag hoor je tussen 19u en 21u live programma's! Dance Vibes, Dance Battle, Dance Request In The Mix, Dancing Donderdag én The Global Dance Chart sluiten voortaan de dag af.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio