DanceD-Visionmaaktvolledigeline-upbekend!

Dance D-Vision heeft zijn volledige line up bekendgemaakt! Het Zottegems muziekfestival pakt uit met maar liefst 82 artiesten, 2 en 3 augustus 2024 aan de Bevegemse Vijvers van Zottegem.

Line-up Dance D-Vision

Op Dance D-Vision kan je dit jaar terecht voor een breed scala aan muziekgenres verspreid over verschillende stages, elk met hun eigen unieke sfeer en muzikale stijl. Van urban over house tot hardstyle, van 90's, retro tot zelfs après-ski. "We willen ervoor zorgen dat er voor elke bezoeker een line-up is die in de smaak valt, daarom werken we voor 2024 samen met een vijftal hostingpartners", aldus de organisatie van Dance D-Vision.

“Op de Mainstage komen alle genres samen, DJ’s en optredens van de bekendste artiesten
zorgen er voor een divers en smaakvol programma. De TAGMAG stage staat in het teken
van techno, drum and bass en hardstyle. Voor de liefhebbers van diepe, meeslepende
beats biedt de INSOMNIA stage de beste deep house muziek. In de Flügel Feesthut gaat het dak eraf met après-ski, schlager, hardstyle en de beste feestnummers. Tot slot is er ook de Oldskool stage, die neemt je mee terug in de tijd met 90’s, retro, hardcore en jumpstyle”, laat de organisatie ons weten. 

Nieuw dit jaar is het EGMONDO podium! Daar bieden ze de kans aan nieuw, lokaal en opkomend talent, waar beginnende DJ's hun skills kunnen laten zien en horen.

Tickets Dance D-Vision

Bestel nu je tickets vóór 13 juni via TOPradio.be en maak kans om een VIP upgrade en Boozebag!

Onder andere op de line-up dit jaar: Regi, Yves V, Mark with a K & MC Chucky , 2 Fabiola, X-TOF, Pat B... En veel meer! Ook TOPmixtape dj's Wintex, BLUSHxBLUSH en Wonbeat & Purpose zie je live aan het werk op Dance D-Vision in Zottegem.

Topic
Actie

Luister naar de Summerbeat 1000! ☀️

Er wordt extreme hitte voorspeld op TOP... Met de Summerbeat 1000! Vanaf maandag 17 juni tot en met vrijdag 28 juni tellen we samen af naar de start van de zomer met de meest zomerse lijst. 😎
Topic
Actie

Werk jij op de plezantste werf van 't land?

Aaaah heerlijk... Bijna tijd voor het bouwverlof! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom gaan we bij TOP op zoek naar dé Plezantste Werf van 't Land! Nomineer hier je werf. 👷‍♂️
Topic
Actie

Xander's Afterwork - Schrijf je in voor een TOP afterworkparty!

Wat doe jij na het werk met de collega's? Niets? Daar komt vanaf nu snel verandering in! Sluit de werkweek af in stijl en schrijf je in voor Xander's Afterwork! 🍻
Topic

Dario G is overleden 😢

Paul Spencer bekend als 'Dario G' is maandag 17 juni 2024 overleden. Zijn grootste hit 'Carnaval de Paris' veroverde de hele wereld en zit in het hart van elke voetbalfan.
Topic
Actie

Goed bevonden in 30 seconden! Of toch niet?

Wouter geeft graag kansen aan jong producergeweld! Daarom gaat hij elke week in The Partyroom op zoek naar muziekproducers die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Ben jij zo iemand? Upload je track hieronder!
Topic
Actie

Tijd voor de laatste Coffee Call! Win een jaar lang gratis koffie! ☕

Maandag 24 juni is er de laatste Coffe Call! Jeroen & Koen gooien elke maandag een jaar lang gratis koffie te grabbel. Het enige wat je nodig hebt om dat te winnen is ... de voicemail van een vriend, familielid, collega, ...!
Topic

Dit zijn onze TOP Tunes Of The Week van 2024! 🔥

Welke nieuwe schijven verdienen deze week extra aandacht? We draaien de TOP Tune Of The Week extra veel voor jou! En welke plaat moet je volgens TOPtechno en TOPversuz écht gehoord hebben? Dat ontdek je hier!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio