DeFitsteFirmaVanVlaanderenisbekend!

Vandaag namen Planet-Eco uit Ninove en Transportbedrijf Theo Van De Velde het tegen elkaar op in de grote finale van de Fitste Firma Van Vlaanderen.

In alle vroegte maakten we bij Jeroen & Koen in de ochtendshow kennis met de 2 finalisten voor de Fitste Firma van Vlaanderen. Glenn is ambassadeur van Planet-Eco en Karen  vertegenwoordigde Transportbedrijf Theo Van De Velde. Ze mochten zich bewijzen voor héél Vlaanderen én Olivier De Schacht, hét hoofd van de jury!

Bekijk hieronder de sportieve prestaties van Glenn en Karen:

Uiteindelijk werd de gelopen tijd dé beslissende factor en zo haalde Glenn de hoofdprijs binnen! Eco-Planet mag zich binnenkort aan een TOPsportdag mét Olivier De Schacht verwachten en zich officieel de Fitste Firma van Vlaanderen noemen! 

Wist je dat een bedrijf dat inzet op de gezondheid van z’n werknemers die investering ruimschoots terugverdient? Medewerkers zijn fitter, gezonder, voelen zich beter, hebben minder last van stress, zijn minder vaak ziek en dus ook productiever. Waar wacht je nog op?

Zet je bedrijf in beweging met Sport Vlaanderen en word een sportbedrijf! Ontdek er alles over op Sport.vlaanderen/sportbedrijf

Topic
Actie

Luister naar de Summerbeat 1000! ☀️

Er wordt extreme hitte voorspeld op TOP... Met de Summerbeat 1000! Vanaf maandag 17 juni tot en met vrijdag 28 juni tellen we samen af naar de start van de zomer met de meest zomerse lijst. 😎
Topic
Actie

Werk jij op de plezantste werf van 't land?

Aaaah heerlijk... Bijna tijd voor het bouwverlof! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom gaan we bij TOP op zoek naar dé Plezantste Werf van 't Land! Nomineer hier je werf. 👷‍♂️
Topic
Actie

Xander's Afterwork - Schrijf je in voor een TOP afterworkparty!

Wat doe jij na het werk met de collega's? Niets? Daar komt vanaf nu snel verandering in! Sluit de werkweek af in stijl en schrijf je in voor Xander's Afterwork! 🍻
Topic

Dario G is overleden 😢

Paul Spencer bekend als 'Dario G' is maandag 17 juni 2024 overleden. Zijn grootste hit 'Carnaval de Paris' veroverde de hele wereld en zit in het hart van elke voetbalfan.
Topic
Actie

Goed bevonden in 30 seconden! Of toch niet?

Wouter geeft graag kansen aan jong producergeweld! Daarom gaat hij elke week in The Partyroom op zoek naar muziekproducers die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Ben jij zo iemand? Upload je track hieronder!
Topic
Actie

Tijd voor de laatste Coffee Call! Win een jaar lang gratis koffie! ☕

Maandag 24 juni is er de laatste Coffe Call! Jeroen & Koen gooien elke maandag een jaar lang gratis koffie te grabbel. Het enige wat je nodig hebt om dat te winnen is ... de voicemail van een vriend, familielid, collega, ...!
Topic

Dit zijn onze TOP Tunes Of The Week van 2024! 🔥

Welke nieuwe schijven verdienen deze week extra aandacht? We draaien de TOP Tune Of The Week extra veel voor jou! En welke plaat moet je volgens TOPtechno en TOPversuz écht gehoord hebben? Dat ontdek je hier!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio