DeFitsteFirmaVanVlaanderenisbekend!

Vandaag namen Planet-Eco uit Ninove en Transportbedrijf Theo Van De Velde het tegen elkaar op in de grote finale van de Fitste Firma Van Vlaanderen.

In alle vroegte maakten we bij Jeroen & Koen in de ochtendshow kennis met de 2 finalisten voor de Fitste Firma van Vlaanderen. Glenn is ambassadeur van Planet-Eco en Karen  vertegenwoordigde Transportbedrijf Theo Van De Velde. Ze mochten zich bewijzen voor héél Vlaanderen én Olivier De Schacht, hét hoofd van de jury!

Bekijk hieronder de sportieve prestaties van Glenn en Karen:

Uiteindelijk werd de gelopen tijd dé beslissende factor en zo haalde Glenn de hoofdprijs binnen! Eco-Planet mag zich binnenkort aan een TOPsportdag mét Olivier De Schacht verwachten en zich officieel de Fitste Firma van Vlaanderen noemen! 

Wist je dat een bedrijf dat inzet op de gezondheid van z’n werknemers die investering ruimschoots terugverdient? Medewerkers zijn fitter, gezonder, voelen zich beter, hebben minder last van stress, zijn minder vaak ziek en dus ook productiever. Waar wacht je nog op?

Zet je bedrijf in beweging met Sport Vlaanderen en word een sportbedrijf! Ontdek er alles over op Sport.vlaanderen/sportbedrijf

Topic
Party

Bestel je tickets voor de Easter edition van Retro Arena, The Party!

TOPretroarena is back! En dit keer met een Easter Edition. Op 9 april gooien we onze dansbenen opnieuw los in de Kokorico.
Topic

TOPschlager of TOPgefopt?

Daar hadden we je! Je dacht toch niet dat TOPradio schlagermuziek ging draaien?
Topic
Actie

Word jij TOPstudent 2023?

Welke student ben jij? De uitslover, de planner, de uitsteller of juist een party animal? Schrijf je snel in en wie weet word jij wel onze TOPstudent!
Topic

Purple Disco Machine geeft Valerie DJ tips

Valerie mocht Grammy-winnaar Purple Disco Machine interviewen over zijn nieuwe hit "Substitution". Voor die hit werkte PDM samen met Kungs. Daarnaast gaf hij Valerie ook nog enkele DJ-tips & tricks.
Topic

Bakermat schrijft een lied over zijn hond!

Peter Verhoeven wist gisteren een interview te strikken met de Nederlandse dj en muziekproducent Bakermat. Zijn nieuwe single ‘Good Feeling’ is onze nieuwe TOP Tune Of The Week! Maar waarom was dit nummer nu zo speciaal voor Bakermat? Luister hieronder!
Topic

Dit weekend in Dance City: KIMMAN

Elke week maakt Jurgen Verstrepen je warm voor de weekendavond! In Dance City ontvangt hij deze week KIMMAN.
Topic

Een ongezouten mening gemist? Beluister ze hier allemaal!

We mogen al een keer klagen! Elke vrijdagmiddag deelt een stand-upcomedian in de Xandershow zijn of haar ongezouten mening over een bepaald onderwerp uit een week actualiteit.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio