Devastewaardenénnieuweprogramma'sopTOPontdekjehier!

Het nieuwe radioseizoen zit in de startblokken! Vanaf vandaag hoor je heel wat nieuwe, leuke dingen op TOP! Daarnaast blijven onze vaste waarden in de ochtend, op de middag en in de avondspits gewoon op post! Hieronder vind je er alles over!

Er zijn nog zekerheden in het leven (en op TOP 😉). Wakker worden doen je nog steeds met Jeroen & Koen en hun Ongehoorde Ochtendradio. Elke ochtend van 6u tot 10u. 's Middags tussen 12u en 14u zijn Bram & Laura er om je gezelschap te houden tijdens de lunch en Peter Verhoeven gidst je door de avondspits tussen 16u en 19u.

Nog zittenblijvers? Jazeker! Maar in een nieuw jasje! Je vrijdag wordt gevuld door Valerie & Co met onze Valerie Wynants van 10u tot 13u. Daarna nemen Wouter en Lowie het over met TOP naar je weekend tot 16u. Daarin tellen ze samen met jou af naar een nieuw weekend!

Op woensdag schuiven de jongens van Dance Request Live In The Mix een paar uurtjes naar voren. Je favoriete platen vraag je nu het best op woensdag tussen 14u en 16u aan. Jens De Wilde en DJ One-T draaien ze met veel plezier IN THE MIX!

Er zijn ook heel wat nieuwe dingen op TOP ... Vooral tussen 19u en 21u! Zullen we de week even overlopen?

  • Maandag: "The PartyRoom" met Wouter De Vries en Toon Vaneysendeyk
    Dé kick-off van je week! Met Wouter en Toon hoor je meteen een nieuw duo op maandagavond. Ze trappen met veel energie en veel goeie muziek je week op gang zodat je die vlotjes overleeft!

  • Dinsdag, woensdag én donderdag: "Allez, Xander!" met Xander Peeters
    In Allez, Xander wordt TOPradio 100% van de luisteraars! ‘Voor TOPPERS, door TOPPERS’ is de slogan van deze interactieve show met ... een blanco playlist! De luisteraar vult de playlist tijdens het nieuwe programma op eigen wijze in! Dat belooft!

  • Vrijdag: "Global Dance Chart" met Daan Descheemaeker
    De Global Dance Chart ken je al maar vanaf deze week wordt die gepresenteerd door Daan! Op vrijdagavond overloopt hij samen met jou de 40 heetste dance-hits van het moment. Ready, set, GO!

Ook het weekend van TOP klinkt zoals vanouds maar hier en daar toch wat anders! De stemmen blijven alleszins dezelfde: Opstaan doe je nog steeds met Daan waarna Jonathan het overneemt tot 12u. Jens De Wilde en Kurt Vermeiren voorzien je van de TOPhits tussen 12u en 17u. Michel De Wilde hoor je elke zaterdag tussen 17u en 20u met "Smash!" in het gezelschap van een DJ! Verwacht je aan een paar steengoeie DJ-sets, een heleboel club, house en techno én de laatste nieuwtjes uit de dance-wereld!

Op zondag maakt Jonathan je tussen 7u en 10u wakker met de beste beats in Opstaan met Jonathan.

Topic
Tune of the week

Dit is deze week de TOP Tune of the Week! ✨

Welke nieuwe schijf verdient deze week extra aandacht? We draaien de TOP Tune Of The Week extra veel voor jou! Wie pakt deze week de TOP Tune Of The Week? Dat ontdek je hier!
Actie
topic

Wie hoort het dier? Deze week vieren we jouw huisdier op TOP! 🐶🐱🐟

Deze woensdag is het Werelddierendag! Dé dag waarop je hond, kat, vogel, vis, ... wat extra in de spotlight staat. Wij maken daar meteen een week van! De hele week zijn er op TOP Horta-waardebonnen te winnen om je huisdier eens flink te verwennen!
Topic

Alles of niets? Luisteraar Aisha wint €2000 aan prijzen! 🤩

Was jij ook zo in de ban van Alles of Niets afgelopen week? De inzet was hoog: €2000 (!) aan prijzen van de winkels uit het centrum van Brugge. In het finalespel ging luisteraar Aisha uiteindelijk lopen met ALLES!
Topic
Podcast

Herbeleef hier de weekendwaanzin!

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic

Nieuw(s) op TOP: TOPheadlines, het nieuws in 1 minuut!

Het nieuwe radioseizoen is officieel op gang getrapt! TOP blijft dé radio voor herkenbare hits mét beat en vanaf nu ook elk uur TOPheadlines, het nieuws in 1 minuut!
Topic

Luisteraar Manon gaat voor €2000 shoppen op TOP Last Minute Weekend! 🛍️

Wie mag voor €2000 shoppen op het TOP Last Minute Weekend? Luisteraar Manon mag haar koffers al pakken want zij nam als eerste de telefoon op met de woorden "Ik wil op weekend!".
Topic
Actie

Jeroen & Koen gaan op zoek naar Parels voor de Zwijnen! 📺🍿

Jeroen & Koen gaan op zoek naar dé kijk-parel. Heb jij een serie, film, docu, soap, ... die Jeroen & Koen (en de rest van Vlaanderen) absoluut gezien moeten hebben? Stuur het nu in via onderstaand formulier!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio