Devastewaardenénnieuweprogramma'sopTOPontdekjehier!

Het nieuwe radioseizoen zit in de startblokken! Vanaf vandaag hoor je heel wat nieuwe, leuke dingen op TOP! Daarnaast blijven onze vaste waarden in de ochtend, op de middag en in de avondspits gewoon op post! Hieronder vind je er alles over!

Er zijn nog zekerheden in het leven (en op TOP 😉). Wakker worden doen je nog steeds met Jeroen & Koen en hun Ongehoorde Ochtendradio. Elke ochtend van 6u tot 10u. 's Middags tussen 12u en 14u zijn Bram & Laura er om je gezelschap te houden tijdens de lunch en Peter Verhoeven gidst je door de avondspits tussen 16u en 19u.

Nog zittenblijvers? Jazeker! Maar in een nieuw jasje! Je vrijdag wordt gevuld door Valerie & Co met onze Valerie Wynants van 10u tot 13u. Daarna nemen Wouter en Lowie het over met TOP naar je weekend tot 16u. Daarin tellen ze samen met jou af naar een nieuw weekend!

Op woensdag schuiven de jongens van Dance Request Live In The Mix een paar uurtjes naar voren. Je favoriete platen vraag je nu het best op woensdag tussen 14u en 16u aan. Jens De Wilde en DJ One-T draaien ze met veel plezier IN THE MIX!

Er zijn ook heel wat nieuwe dingen op TOP ... Vooral tussen 19u en 21u! Zullen we de week even overlopen?

  • Maandag: "The PartyRoom" met Wouter De Vries en Toon Vaneysendeyk
    Dé kick-off van je week! Met Wouter en Toon hoor je meteen een nieuw duo op maandagavond. Ze trappen met veel energie en veel goeie muziek je week op gang zodat je die vlotjes overleeft!

  • Dinsdag, woensdag én donderdag: "Allez, Xander!" met Xander Peeters
    In Allez, Xander wordt TOPradio 100% van de luisteraars! ‘Voor TOPPERS, door TOPPERS’ is de slogan van deze interactieve show met ... een blanco playlist! De luisteraar vult de playlist tijdens het nieuwe programma op eigen wijze in! Dat belooft!

  • Vrijdag: "Global Dance Chart" met Daan Descheemaeker
    De Global Dance Chart ken je al maar vanaf deze week wordt die gepresenteerd door Daan! Op vrijdagavond overloopt hij samen met jou de 40 heetste dance-hits van het moment. Ready, set, GO!

Ook het weekend van TOP klinkt zoals vanouds maar hier en daar toch wat anders! De stemmen blijven alleszins dezelfde: Opstaan doe je nog steeds met Daan waarna Jonathan het overneemt tot 12u. Jens De Wilde en Kurt Vermeiren voorzien je van de TOPhits tussen 12u en 17u. Michel De Wilde hoor je elke zaterdag tussen 17u en 20u met "Smash!" in het gezelschap van een DJ! Verwacht je aan een paar steengoeie DJ-sets, een heleboel club, house en techno én de laatste nieuwtjes uit de dance-wereld!

Op zondag maakt Jonathan je tussen 7u en 10u wakker met de beste beats in Opstaan met Jonathan.

Topic
Actie

De mooiste tattoo voor het mooiste verhaal

Altijd al gedroomd van een tattoo? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Want Jeroen en Koen geven volgende week elke morgen een tattoo weg ter waarde van €800! De mooiste tattoo, voor het mooiste verhaal ...
Topic

Dit is de TOP hit 40 van afgelopen weekend!

Elke week overloopt Jens De Wilde de meest gedraaide hits op TOP in de TOP HIT 40. Benieuwd hoe de lijst er afgelopen weekend uitzag? Check 'm hieronder!
topic

Dit weekend in Dance City: Van Vlaanderen naar de zon

Heb jij ook altijd al de regen willen inwisselen voor zonnige stranden en straffe beats? Jurgen hoort een aantal landgenoten uit die hun leven hebben getransformeerd en nieuwe horizonnen hebben verkend.
Topic
Podcast

START de weekendwaanzin van Jeroen & Koen! 🎉🎉

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic

Nonkel Willy over het tweede seizoen van 'Nonkels'

Op donderdag 18 april begint het tweede seizoen van 'Nonkels' op Play4. Jeroen & Koen spraken 's ochtend nog even met de favoriete nonkel van Vlaanderen: nonkel Willy, ofwel Rik Verheye.
Topic

Erop of eronder?

Erop of eronder? Jij mag het bepalen!
Topic
Actie

Luister vrijdag 26 april naar de Versuz Classix 100

Versuz wordt 22 jaar! Daarom hoor je vrijdag 26 april de 100 beste clubtracks ooit in één lijst! Een feestelijke terugblik op al die mooie jaren.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio