Deze3moetjedezeweekgehoordhebben!(week19)

Bij TOPradio kiezen we elke week drie nummers uit die jij zeker moet checken. En deze week zijn dat niet de minste: Onder meer Jonas Blue, Sam Feldt en Goodboys zorgen ervoor dat niemand deze week kan blijven stilzitten.

1) Jonas Blue & Sam Feldt - Till The End
Zowel Jonas Blue als Sam Feldt hebben hun strepen ondertussen al verdiend. Ditmaal bundelen ze voor het eerst de krachten en vormen ze samen het superduo Endless Summer. Hun eerste single doet je alvast zin krijgen in de zomer!

2) Guz & Jaxxon - In My Bones
Ben je gek op de zon, cocktails en met blote voeten op het strand lopen? Dan is de nieuwe van Guz & Jaxxon zeker iets voor jou! Waar je ook bent, het warme weer is nooit ver weg met deze TOPschijf!

3) Vintage Culture & Goodboys - This Feeling
De mannen van Goodboys zijn bekend van hun succesvolle samenwerkingen met MEDUZA, denk maar aan 'Lose Control' en 'Piece Of Your Heart'. Maar ook de Braziliaanse DJ Vintage Culture is geen nobele onbekende. Met 'This Feeling' maken ze een heerlijk clubnummer.

Topic

Wat is Counterstrike en waarom moeten we kijken dit weekend? Peter vroeg het aan William Boeva

Dit weekend staat het Sportpaleis in Antwerpen vol computers, gamers en gameliefhebbers. Waarom? Voor het WK Counterstrike! Het WK wat?
Topic

Dit is de Spinning 30 van 20 mei!

Luister elke vrijdag naar de Spinning 30 tussen 12u en 14u! Check hier de lijst van afgelopen vrijdag.
Topic

Bram & Laura gaan in galop tijdens het paardrijden! 🐴

Voor de derde en laatste keer vertrokken Bram & Laura op sportkamp met Sport Vlaanderen. Ditmaal kozen jullie voor paardrijden. Voor wie loopt het op een drafje en wie heeft er moeite om de teugels strak te houden? Kom het hieronder te weten!
Topic

Wij helpen jou aan een job!

Op zoek naar een job maar nog niet gevonden wat je zoekt? Onze adverteerders zijn op zoek naar versterking en misschien ben jij wel de persoon die zij zoeken. Neem hieronder een kijkje en vind de job die bij jou past.
Topic

De hipste pastoor van het moment heet Bart Paepen!

Dat pastoors niet meegaan met hun tijd? Daar brengt pastoor Bart Paepen verandering in. In zijn zondagsmis in de Antwerpse kathedraal bracht hij een aangepaste jongerenversie van het 'Onze Vader'. Het perfecte moment dus voor Jeroen & Koen om hun nieuwe bro eens op te bellen!
Topic

The Acid 100: vrijdag 27 mei op TOPtechno! 🔊

Op vrijdag 27 mei kan je op TOPtechno vanaf 9u luisteren naar The Acid 100! Benieuwd wie er op 1 staat? Kom het binnenkort te weten via de TOPradio BE APP, DAB+ of via onze website.
Topic
Actie

Win de gloednieuwe SB99 tijdens het Serious Beats Weekend

Ontdek het komende weekend de beste beats uit de nieuwste Serious Beats 99-compilatie tijdens het Serious Beats Weekend. Luister mee en maak kans op jouw exemplaar van de langst lopende compilatie van 't land!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio