Deze3moetjedezeweekgehoordhebben!(week19)

Bij TOPradio kiezen we elke week drie nummers uit die jij zeker moet checken. En deze week zijn dat niet de minste: Onder meer Jonas Blue, Sam Feldt en Goodboys zorgen ervoor dat niemand deze week kan blijven stilzitten.

1) Jonas Blue & Sam Feldt - Till The End
Zowel Jonas Blue als Sam Feldt hebben hun strepen ondertussen al verdiend. Ditmaal bundelen ze voor het eerst de krachten en vormen ze samen het superduo Endless Summer. Hun eerste single doet je alvast zin krijgen in de zomer!

2) Guz & Jaxxon - In My Bones
Ben je gek op de zon, cocktails en met blote voeten op het strand lopen? Dan is de nieuwe van Guz & Jaxxon zeker iets voor jou! Waar je ook bent, het warme weer is nooit ver weg met deze TOPschijf!

3) Vintage Culture & Goodboys - This Feeling
De mannen van Goodboys zijn bekend van hun succesvolle samenwerkingen met MEDUZA, denk maar aan 'Lose Control' en 'Piece Of Your Heart'. Maar ook de Braziliaanse DJ Vintage Culture is geen nobele onbekende. Met 'This Feeling' maken ze een heerlijk clubnummer.

Topic
Actie

Bestel hier je ticket(s) voor TOPretroarena, The Final Rave!

TOPretroarena is terug! Bigger & better want dit najaar trekken we door Vlaanderen met 5 parties op 5 locaties. Heb jij je ticket(s) al ? Bestel ze hier!
Topic

Dit weekend op TOPtechno: het Ibiza closing weekend!

De clubs op party-eiland Ibiza openen dit weekend voor de laatste keer de deuren in 2022. Een goeie reden om die Ibiza-vibes eens naar TOPtechno te brengen. 24/24 melodic techno. Niet te missen!
Topic

Herbeluister de ongezouten mening over de gasprijzen door Katrien Vandepitte

We mogen al een keer klagen! Elke vrijdagmiddag deelt een stand-upcomedian in de Xandershow zijn of haar ongezouten mening over een bepaald onderwerp uit een week actualiteit.
Topic

Luister vrijdag 7 oktober naar de TOPretroarena 100!

TOPretroarena is back met The Final Rave én als ultieme opwarmer de TOPretroarena 100! Op vrijdag 7 oktober draaien we de 100 beste geselecteerd door de TOPretroarena-dj's!
Topic

Dit is de vernieuwde avond van TOP!

Heb jij de nieuwe avond van TOP al ontdekt? Elke werkdag hoor je tussen 19u en 21u live programma's! Dance Vibes, Dance Battle, Dance Request In The Mix, Dancing Donderdag én The Global Dance Chart sluiten voortaan de dag af.
Topic

Dimitri Vegas werd vanochtend achtervolgd en Jeroen & Koen waren er live bij!

Jeroen & Koen hadden Dimitri Vegas aan de telefoon. Het was de bedoeling om het te hebben over het WK-lied 'Believe'. Al had Dimitri andere problemen op te lossen ...
Topic

Herbeluister de ongezouten mening over The Queen door Sandy van der Smissen!

We mogen al een keer klagen! Elke vrijdagmiddag deelt een stand-upcomedian in de Xandershow zijn of haar ongezouten mening over een bepaald onderwerp uit een week actualiteit.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio