Deze3moetjedezeweekgehoordhebben!(week19)

Bij TOPradio kiezen we elke week drie nummers uit die jij zeker moet checken. En deze week zijn dat niet de minste: Onder meer Jonas Blue, Sam Feldt en Goodboys zorgen ervoor dat niemand deze week kan blijven stilzitten.

1) Jonas Blue & Sam Feldt - Till The End
Zowel Jonas Blue als Sam Feldt hebben hun strepen ondertussen al verdiend. Ditmaal bundelen ze voor het eerst de krachten en vormen ze samen het superduo Endless Summer. Hun eerste single doet je alvast zin krijgen in de zomer!

2) Guz & Jaxxon - In My Bones
Ben je gek op de zon, cocktails en met blote voeten op het strand lopen? Dan is de nieuwe van Guz & Jaxxon zeker iets voor jou! Waar je ook bent, het warme weer is nooit ver weg met deze TOPschijf!

3) Vintage Culture & Goodboys - This Feeling
De mannen van Goodboys zijn bekend van hun succesvolle samenwerkingen met MEDUZA, denk maar aan 'Lose Control' en 'Piece Of Your Heart'. Maar ook de Braziliaanse DJ Vintage Culture is geen nobele onbekende. Met 'This Feeling' maken ze een heerlijk clubnummer.

Topic
Actie

Bestel hier je ticket(s) voor TOPretroarena, The Final Rave!

TOPretroarena is terug! Bigger & better want dit najaar trekken we door Vlaanderen met 5 parties op 5 locaties. Heb jij je ticket(s) al ? Bestel ze hier!
Topic

Dit weekend in Dance City: Zohra

Elke week maakt Jurgen Verstrepen je warm voor de weekendavond! In Dance City ontvangt hij deze week Zohra.
Topic

Een ongezouten mening gemist? Beluister ze hier allemaal!

We mogen al een keer klagen! Elke vrijdagmiddag deelt een stand-upcomedian in de Xandershow zijn of haar ongezouten mening over een bepaald onderwerp uit een week actualiteit.
Topic

Jeroen & Koen hadden een ongezouten maar gepeperd gesprek met Piet Huysentruyt!

Piet Huysentruyt is on fire!🔥 Een biografie, een bijhorend kookboek en de onverwachte comeback op TV met SOS Piet. Reden genoeg voor Jeroen & Koen om Piet op de rooster te leggen.
Topic

Tom Van Dyck over geldwolven werd bijna het kortste interview ooit!

43 seconden... zo kort was het interview met Tom Van Dyck bijna. Gelukkig was er toch iets meer te vertellen over de nieuwe serie "Geldwolven", sinds deze week op Streamz.
Topic

Bram daagt VolTrack 's middags uit in de Music Make-over!

Yente Leyssens (DJ VolTrack) is YouTuber, TikTokker én een rising star in de DJ-wereld! En dat laatste wil Bram graag wel eens testen. Elke maandag krijgt VolTrack een opdracht tijdens de middagshow die hij tegen donderdag terug moet inleveren.
Topic
Actie

Welke track moet in de Duivels Schaamteloze TOP?

Het WK voetbal is in zicht! En daarom toveren we onze Schaamteloze TOP voor één keer om naar de Duivels Schaamteloze TOP! Alleen tracks die je schandalig luid kan meezingen en waar je zonder enig schuldgevoel volledig op kan losgaan.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio