Deze3moetjedezeweekgehoordhebben!(week25)

Bij TOPradio kiezen we elke week drie nummers uit die jij zeker moet checken.

Disco Lines - Baby Girl
Thadeus Labuszeweski, ofwel dj Disco Lines, heeft 'Baby Girl' op de luchthaven gemaakt toen hij 2 uur te vroeg was voor zijn vlucht. Hij gooide zijn beat als experiment op TikTok waar de track massaal werd gedeeld. Ondertussen is de track officieel uit als zijn nieuwe zomersingle!

Gabry Ponte & Lum!x - We Could Be Together

Nu Thunder en Monster werken de Italiaan Gabry Ponte en Oostenrijker Lum!x opnieuw samen. Het duo baseert zich deze keer op de melodie van de Schaamteloze hit van Daddy DJ. Superherkenbaar! 

Topic & A7S - Kernkraft 400 (A Better Day)

Stadions over de hele wereld brullen de klassieker 'Zombie Nation' Kernkraft 400 nog altijd mee. Topic & A7S gebruikten de bekende melodie voor hun nieuwe track. 

Topic
Actie

Gezocht: de Plezantste Werf van 't Land! Schrijf je werf hier in!

Als je in de bouwsector werkt dan weet je wat het is om met je handen te werken. Maar nu ... mogen diezelfde handen de lucht in! We vieren de start van het bouwverlof met de TOPradio-werftour dus nomineer jouw werf als 'Plezantste van 't land'!
Topic

Jeroen & Koen bellen klimaatactivist Kamiel Spiessens!

Vergeet Greta Thunberg en Anuna De Wever. Deze ochtend hadden Jeroen & Koen de enige echte Kamiel Spiessens aan de telefoon.
Topic

Nils Van Zandt komt naar de laatste Partyroom van het seizoen!

Elke vrijdag vier je het weekend in The Partyroom! Welke gasten ontvangt Wouter deze vrijdag? Dat ontdek je hier!
Topic

Kijk nu ook live binnen in de TOPstudio!

Altijd al eens een kijkje willen nemen achter de schermen van TOP? Dat kan nu want tijdens de Summerbeat 500 kan je ook meekijken in de studio van TOPradio! Klik hieronder voor de videostream en kijk binnen in de studio terwijl je luistert naar TOPradio.
Topic
Tune of the week

Dit is de TOPradio Tune Of The Week supported by Versuz!

Elke week selecteert TOPradio samen met onze collega's van club Versuz een dikke tune die de hele week extra zal worden gesteund bij TOPradio. Welke verse tune is deze week 'one to watch' en dus TOPradio Tune Of The Week'? Dat ontdek je hier!
Topic
Actie

Ga als VIP feesten in Club Versuz!

Doe mee en maak de hele zomer kans op een Versuz VIP-pakket om met je vrienden te gaan feesten in Versuz Hasselt.
Topic

Tel af naar jouw zomer met de Summerbeat 500!

Welke zonnige TOPradio-beats mogen de zalige zomer van 2022 inzetten in de Summerbeat 500? Dat heb jij bepaalt tijdens de voorbije stemweek. Luister vanaf maandag 27 juni naar de Summerbeat 500!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio