Deze3moetjedezeweekgehoordhebben!(week25)

Bij TOPradio kiezen we elke week drie nummers uit die jij zeker moet checken.

Disco Lines - Baby Girl
Thadeus Labuszeweski, ofwel dj Disco Lines, heeft 'Baby Girl' op de luchthaven gemaakt toen hij 2 uur te vroeg was voor zijn vlucht. Hij gooide zijn beat als experiment op TikTok waar de track massaal werd gedeeld. Ondertussen is de track officieel uit als zijn nieuwe zomersingle!

Gabry Ponte & Lum!x - We Could Be Together

Nu Thunder en Monster werken de Italiaan Gabry Ponte en Oostenrijker Lum!x opnieuw samen. Het duo baseert zich deze keer op de melodie van de Schaamteloze hit van Daddy DJ. Superherkenbaar! 

Topic & A7S - Kernkraft 400 (A Better Day)

Stadions over de hele wereld brullen de klassieker 'Zombie Nation' Kernkraft 400 nog altijd mee. Topic & A7S gebruikten de bekende melodie voor hun nieuwe track. 

Topic

Dit weekend in Dance City: KIMMAN

Elke week maakt Jurgen Verstrepen je warm voor de weekendavond! In Dance City ontvangt hij deze week KIMMAN.
Topic
Party

Bestel je tickets voor de Easter edition van Retro Arena, The Party!

TOPretroarena is back! En dit keer met een Easter Edition. Op 9 april gooien we onze dansbenen opnieuw los in de Kokorico.
Topic
Actie

Laura leest! Lees jij mee?

De lente komt eraan en hopelijk brengt die ook de zon mee. Het enige dat je dan nog nodig hebt, is een goed boek. Daarom hebben we elke twee weken 3 TOP boeken voor jou!
Topic

Vanessa euh... Karen Damen over haar one woman show!

Het niet-meer-zo-rosse ex-K3'tje komt met een eigen show. Karen Damen gaat daarin vertellen over haar eerste keren. Ze vertelde erover bij Jeroen en Koen. Alleen had Koen een beetje moeite met haar naam.
Topic

Deze paasvakantie sta je op met ... Peter Hoogland én Daan De Scheemaeker

TOPnieuws! Peter Hoogland keert terug bij TOPradio. Samen met Daan maakt hij je deze paasvakantie elke ochtend wakker met een gloednieuwe vakantieochtendshow: "De Vroege"
Topic

WOW! 🧇 Luisteraar Gwenn wint 1 jaar lang wafels!

Vorige week hield Peter zijn wafel. Peter propte zijn mond vol overheerlijke Dely-wafels en dat leverde heel wat luisteraars een wafelpakket op én 1 luisteraar zelfs een jaar lang gratis wafels!
Topic

Meneer de burgemeester houdt een zeer belangrijke toespraak!

Deze morgen onderbrak meneer de burgemeester de ochtendshow met zijn wereldberoemde toespraak. En hij bracht heel leuk nieuws met zich mee. Samen met Van Leemhuyzen en Alberto zal Modest vanaf nu verschillende podia bestormen.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio