DitisdevernieuwdeavondvanTOP!

Heb jij de nieuwe avond van TOP al ontdekt? Elke werkdag hoor je tussen 19u en 21u live programma's! Dance Vibes, Dance Battle, Dance Request In The Mix, Dancing Donderdag én The Global Dance Chart sluiten voortaan de dag af.

Maandag: Dance Vibes
Als je van goeie dance houdt, luister je Dance Vibes! Dr. Funk stelt je elke maandag de nieuwste  releases voor. Je ontdekt ze bij hem in the mix voor het grote publiek ze ontdekt. 

Dinsdag: Dance Battle
Kom bij Xander Peeters alles te weten over de online zenders van TOP want de spotlight staat op dinsdag elke week op TOPbam, TOPretroarena, TOPschaamteloos en onze andere online zenders. Hij trakteert je bovendien wekelijks op muzikale battles waarbij het er soms hard aan toe gaat!

Woensdag: Dance Request Live In The Mix
Plaatje vragen? Dat kan bij Jens De Wilde en zijn partner in crime One-T! Voor je 't weet gooit dj One-T jouw aangevraagde track live in the mix. Dat zorgt voor verrassende combinaties en vooral ... dikke party!

Donderdag:  Dancing Donderdag
Donderdag is het nieuwe vrijdag volgens Wouter en Valerie en dat spat ervanaf. Wouter en Valerie zetten elke week veelbelovende nieuwe artiesten in de kijker en sharen met jou dé danceplaten die je absoluut in je playlist moet zetten.

Vrijdag: Global Dance Chart

Elke vrijdag draait onze Nederlandse collega Wessel Van Diepen de 40 populairste dancehits wereldwijd. De Global Dance Chart wordt samengesteld aan de hand van het aantal downloads (Beatport, iTunes), streams (Spotify, YouTube), Shazams, airplay op radio én plays in de sets van de grootste dj's ter wereld.

Topic
Actie

Bestel hier je ticket(s) voor TOPretroarena, The Final Rave!

TOPretroarena is terug! Bigger & better want dit najaar trekken we door Vlaanderen met 5 parties op 5 locaties. Heb jij je ticket(s) al ? Bestel ze hier!
Topic
Actie

Voorspel de uitslag van Kroatië-België en scoor je gewicht in frietjes!

Weet jij nu al wat de score gaat zijn in de laatste groepsmatch van onze Rode Duivels? Vul hieronder jouw pronostiek in en wie weet scoor jij wel je eigen lichaamsgewicht in frietjes van Agristo!
Topic
Tune of the week

Dit is de TOPradio Tune Of The Week supported by Versuz!

Elke week selecteert TOPradio samen met onze collega's van club Versuz een dikke tune die de hele week extra zal worden gesteund bij TOPradio. Welke verse tune is deze week 'one to watch' en dus TOPradio Tune Of The Week'? Dat ontdek je hier!
Topic
Actie

Nele ging aan de haal met €2000 aan prijzen

Say what! Een hele week gingen we op zoek naar 12 finalisten. 12 mensen die die €2000 aan prijzen wel zagen zitten. Het enige wat ze moesten doen was luisteren... én bellen natuurlijk!
Topic
Actie

Van 500 naar 1! Dit was de Duivels Schaamteloze TOP!

Het is zover! De nummer 1 van onze Duivels Schaamteloze 500 is gekend. En wat voor één! Hieronder kan je de hele lijst terugvinden:
Topic

Heeft DJ VolTrack zich overtroffen voor de tweede Music Make-over?

Mission accomplished! DJ VolTrack kwam vandaag langs om de Music Make-over van deze week voor te stellen. De opdracht? Maak een dancetrack van een schaamteloze meezinger.
Topic

Dit weekend in Dance City: DJ Licious

Elke week maakt Jurgen Verstrepen je warm voor de weekendavond! In Dance City ontvangt hij deze week DJ Licious.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio