DitisdevernieuwdeavondvanTOP!

Heb jij de nieuwe avond van TOP al ontdekt? Elke werkdag hoor je tussen 19u en 21u live programma's! Dance Vibes, Dance Battle, Dance Request In The Mix, Dancing Donderdag én The Global Dance Chart sluiten voortaan de dag af.

Maandag: Dance Vibes
Als je van goeie dance houdt, luister je Dance Vibes! Dr. Funk stelt je elke maandag de nieuwste  releases voor. Je ontdekt ze bij hem in the mix voor het grote publiek ze ontdekt. 

Dinsdag: Dance Battle
Kom bij Xander Peeters alles te weten over de online zenders van TOP want de spotlight staat op dinsdag elke week op TOPbam, TOPretroarena, TOPschaamteloos en onze andere online zenders. Hij trakteert je bovendien wekelijks op muzikale battles waarbij het er soms hard aan toe gaat!

Woensdag: Dance Request Live In The Mix
Plaatje vragen? Dat kan bij Jens De Wilde en zijn partner in crime One-T! Voor je 't weet gooit dj One-T jouw aangevraagde track live in the mix. Dat zorgt voor verrassende combinaties en vooral ... dikke party!

Donderdag:  Dancing Donderdag
Donderdag is het nieuwe vrijdag volgens Wouter en Valerie en dat spat ervanaf. Wouter en Valerie zetten elke week veelbelovende nieuwe artiesten in de kijker en sharen met jou dé danceplaten die je absoluut in je playlist moet zetten.

Vrijdag: Global Dance Chart

Elke vrijdag draait onze Nederlandse collega Wessel Van Diepen de 40 populairste dancehits wereldwijd. De Global Dance Chart wordt samengesteld aan de hand van het aantal downloads (Beatport, iTunes), streams (Spotify, YouTube), Shazams, airplay op radio én plays in de sets van de grootste dj's ter wereld.

Topic
Actie

De Minihit is terug! Doe mee en win geld ... veel geld! 🎰

Ben jij een levende Shazam? Herken jij een track in een fractie van een seconde? Dan levert de Minihit jou deze week misschien wel een mooi bedrag op!
Topic

Dit zijn onze TOP Tunes Of The Week van 2024! 🔥

Welke nieuwe schijven verdienen deze week extra aandacht? We draaien de TOP Tune Of The Week extra veel voor jou! En welke plaat moet je volgens TOPtechno en TOPversuz écht gehoord hebben? Dat ontdek je hier!
Topic
Actie

De lunchbeat is helemaal terug! Win een TOPparty op het werk! 🎉

De Lunchbeat is terug! Kunnen die middagpauzes bij jou op 't werk wat extra beats gebruiken? Schrijf je dan als de bliksem in en wie weet komt de Lunchbeat wel naar jou toe met vette beats en heeeerlijke lunch!
Topic

Dit is de TOP HIT 40 van afgelopen weekend!

Elke week overloopt Jens De Wilde de meest gedraaide hits op TOP in de TOP HIT 40. Benieuwd hoe de lijst er afgelopen weekend uitzag? Check 'm hieronder!
Topic
Actie

Word TOPPER van de dag!

Elke werkdag zet Xander 1 TOPPER in de kijker. Wil je de groetjes doen, reclame maken, of gewoon een verhaal vertellen? Doe dit dan tijdens Allez, Xander!
Topic
Podcast

De weekendwaanzin loopt helemaal fout... Luister hier nog eens!

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic
Actie

De TOPtechno 100 komt eraan! Luister op vrijdag 23 februari!

Op elke goeie party hoor je ... techno! Word jij ook wild van beukende technobeats of krijg je het eerder warm van melodic techno? De TOPtechno 100 is jouw lijst want je hoort techno in alle vormen en maten. Luister op vrijdag 23 februari naar TOPtechno voor de TOPtechno 100!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio