TOPjobs

Op zoek naar een job maar nog niet gevonden wat je zoekt? Onze adverteerders zijn op zoek naar versterking en misschien ben jij wel de persoon die zij zoeken. Neem hieronder een kijkje en vind de job die bij jou past.

🚚 Liqson 
Liqson tankverhuur uit Roeselare zoekt techniekers. Je speelt een essentiële rol in het onderhoud en de opbouw van ons verhuurmateriaal. Wij zijn een familiale KMO, met een lange termijnsvisie. Bij Liqson kiezen we voor persoonlijke sfeer en hechten we veel belang aan veiligheid en kwaliteit. Iets voor jou?
Meer info ➡️ liqson.com/jobs

🧱 MORTI
Bouwbedrijf Morti uit Drongen groeit en zoekt extra krachten. Bekijk de 12 profielen, van schrijnwerker tot arbeider funderingen, via de vacaturepagina.
Meer info ➡️ Morti

🦾 Slabinck
Voel je de vonk? Metaal in je vingers, passie voor innovatie? Slabinck zoekt pioniers!
Werken in een vriendelijke en flexibele omgeving en persoonlijke opleiding! Slabinck, waar slimme collega's samen groeien.
Meer info ➡️ kijk op www.slabinck.be/vacatures

🔑 Lock-It
Ben je bedreven in het oplossen van technische vraagstukken? heb je ervarng met het onderhouden en herstellen van sloten? Lock-it, dé gecertificeerde slotenmaker zoekt jou!
Meer info ➡️ www.slotenmakerlock-it.be

🔌 Suntronics
Suntronics is gespecialiseerd in engineering, verkoop, installatie en service van installaties die energie produceren uit hernieuwbare energiebronnen. Word jij ook een genie in energie? Versterk dan hun team en check alle openstaande vacatures.
Meer info ➡️ jobs.suntronics.be

🚨 PRAxIS
De alarmcentrale PRAxIS GROUP zoekt door de snelle groei operatoren alarmafhandeling in Bissegem (Kortrijk). Solliciteer snel via jobs@praxis-group.eu.
Meer info ➡️via praxis-group.eu

🔥 Ignix
Ignix is de pionier in brandcompartimentering en is gespecialiseerd in brandveilige oplossingen met een wijd gamma aan producten binnen alle sectoren zoals publieke gebouwen, commerciële en residentiële gebouwen, industriële gebouwen, infra en de energiesector. Ingix zoekt jou als nieuwe medewerker. Ervaring is niet vereist. 
Meer info en vacatures ➡️ ignix.eu

TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio