TOPjobs

Op zoek naar een job maar nog niet gevonden wat je zoekt? Onze adverteerders zijn op zoek naar versterking en misschien ben jij wel de persoon die zij zoeken. Neem hieronder een kijkje en vind de job die bij jou past.

🏗 Devagro 
WORD JIJ EEN DEVA HERO?  Ga voor een stoere job in de bouw, da’s de max bij Devagro.
Ontdek alle vacatures ➡️ Jobs - Devagro

🚍 Keolis Gino Tours
Keolis Gino Tours uit Jabbeke zoekt toerisme chauffeurs met rijbewijs D voor een gevarieerd aanbod dagreizen. Correcte verloning, maaltijdcheques, hospitalisatieverzekering, aanvullend pensioen ... Droom je van een job op de baan? Twijfel niet en kijk op jobs.keolis.be
Meer info ➡️ jobs.keolis.be

🍟Agristo
Ontdek de vetste job bij Agristo. In ons team zit je gebakken. Word jij onze potatoholic?
Proef van onze vacatures ➡️ jobs.agristo.com

🏠Zelfdakstore
Heb je interesse in platte daken? Heb je technische kennis? Of ben je opzoek naar een nieuwe uitdaging? Zelfdakstore zoekt steeds gemotiveerde medewerkers, jong of oud die willen werken in een familiaal bedrijf dat streeft naar een uitstekende service. Ben je dynamisch en gedreven? Solliciteer dan via info@zelfdakstore.be.
Meer info ➡️ zelfdakstore.be

🔨 De Neve
Heb je een passie voor schrijn- en timmerwerk. Dak- en houtconstructies Leander De Neve uit Ruiselede zoekt nieuwe collega’s om het team te versterken. 
Check alle vacatures ➡️ Ideneve.be

🔌 Suntronics
Suntronics is gespecialiseerd in engineering, verkoop, installatie en service van installaties die energie produceren uit hernieuwbare energiebronnen. Word jij ook een genie in energie? Versterk dan hun team en check alle openstaande vacatures.
Meer info ➡️ jobs.suntronics.be

TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio