TOPjobs

Op zoek naar een job maar nog niet gevonden wat je zoekt? Onze adverteerders zijn op zoek naar versterking en misschien ben jij wel de persoon die zij zoeken. Neem hieronder een kijkje en vind de job die bij jou past.

🥣Mulder
Bij Mulder zit je goed, zowel voor je ontbijt als voor je job. Check de vacatures op de website en solliciteer online. Dan laten wij je proeven van onze Mulder careers.

Meer info ➡️ Mulder.be

🔌Vergalec
Vergalec uit Zuienkerke zoekt gemotiveerde medewerkers, jong of oud. Wij zijn uw specialist in alle elektriciteitswerken, particuliere en industriële domotica. Voel je de connectie? Twijfel dan niet en solliciteer via info@vergalec.be

Meer info ➡️ vergalec.be

🌽 Maselis
Ben jij ook 100% graandioos? Bij Maselis in Roeselare verwerken we dagelijks graan tot ingrediënten voor hoogwaardige voedingswaren. We hebben nu diverse graandioze jobs.
Gevarieerd werk, uitgebreide jobtraining, collegialiteit en...een fantastische baas!
Meer info ➡️ graandiozejobs.be

🚚 Liqson 
Liqson tankverhuur uit Roeselare zoekt techniekers. Je speelt een essentiële rol in het onderhoud en de opbouw van ons verhuurmateriaal. Wij zijn een familiale KMO, met een lange termijnsvisie. Bij Liqson kiezen we voor persoonlijke sfeer en hechten we veel belang aan veiligheid en kwaliteit. Iets voor jou?
Meer info ➡️ liqson.com/jobs

Gardec
Heb je interesse in scheepvaart? Wil je werken aan scheepsmotoren of grote metalen onderdelen bewerken of een scheepsschroef monteren van 4 meter? Ben je niet bang je handen vuil te maken? Wil je toffe collega's? En een correct loon?
Join ons mari-team bij Gardec in Zeebrugge! De Grootste scheepswerf aan de Belgische kust.
Meer info ➡️ Sollictieer hier: gardec.recruitee.com

🧱 MORTI
Bouwbedrijf Morti uit Drongen groeit en zoekt extra krachten. Bekijk de 12 profielen, van schrijnwerker tot arbeider funderingen, via de vacaturepagina.
Meer info ➡️ Morti

🔌 Suntronics
Suntronics is gespecialiseerd in engineering, verkoop, installatie en service van installaties die energie produceren uit hernieuwbare energiebronnen. Word jij ook een genie in energie? Versterk dan hun team en check alle openstaande vacatures.
Meer info ➡️ jobs.suntronics.be

🚨 PRAxIS
De alarmcentrale PRAxIS GROUP zoekt door de snelle groei operatoren alarmafhandeling in Bissegem (Kortrijk). Solliciteer snel via jobs@praxis-group.eu.
Meer info ➡️ praxis-group.eu

🔥 Ignix
Ignix is de pionier in brandcompartimentering en is gespecialiseerd in brandveilige oplossingen met een wijd gamma aan producten binnen alle sectoren zoals publieke gebouwen, commerciële en residentiële gebouwen, industriële gebouwen, infra en de energiesector. Ingix zoekt jou als nieuwe medewerker. Ervaring is niet vereist. 
Meer info en vacatures ➡️ ignix.eu

⚡ Team Green
Op zoek naar een flexibele bijbaan met betekenis? Team Green wacht op jou! Maak deel uit van het team experten in zonnepalen, laadpalen, thuisbatterijen & slimme connecties. Ben je jong, dynamisch en gedreven? Stuur je motivatie en cv naar info@teamgreen.be.
Meer info ➡️ teamgreen.be

TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio