DitweekendinDanceCity:DJLooneyTune

Elke week maakt Jurgen Verstrepen je warm voor de weekendavond! In Dance City ontvangt hij deze week DJ Looney Tune

DJ Looney Tune is een DJ met een rijk retro-verleden! Heeft hij iets te maken met de Bonzai-hits? Je kan 'm misschien ook kennen van in Boccacio, Cherry Moon of Zillion! Kortom: iemand die de dancecultuur van Vlaanderen mee gevormd heeft tot wat het nu is. 

Topic
Actie

TOPdelivery - krijg €1000 thuis geleverd!

Een pakketje met €1000 in ontvangst nemen? Dat kan met TOPdelivery! Deze én volgende week levert TOP elke ochtend ergens in Vlaanderen een pakketje met daarin €1000. Staan we binnenkort voor jouw voordeur? 📦
Topic
Actie

TOP-ijstoer

Wieeeee wil er allemaal een ijsje? GOED NIEUWS: TOP trakteert jou en jouw collega's op een verfrissend ijsje met de TOP ijstoer! Hoeveel bolletjes wil jij?
Topic
Actie

Evy uit Hemiksem was net te laat voor TOPdelivery! 😮

Onze koerier van TOPdelivery doorkruist twee weken lang het hele land. Elke dag heeft hij één pakketje mee met daarin € 1000! Ontdek hier waar hij al is langsgegaan.
Topic
Podcast

START de weekendwaanzin van Jeroen & Koen! 🎉🎉

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic
Actie

Word TOPPER van de dag!

Word TOPPER van de dag tijdens Allez, Xander ...
Topic

Dance D-Vision maakt volledige line-up bekend!

Dance D-Vision heeft zijn volledige line up bekendgemaakt! Het Zottegems muziekfestival pakt uit met maar liefst 82 artiesten, 2 en 3 augustus 2024 aan de Bevegemse Vijvers van Zottegem.
Topic

Erop of eronder?

Erop of eronder? Jij mag het bepalen!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio