Einszweipolizei!🚨Deschaamtelozepartyisbackop17meiinZUCO!

No- no-no, there's no limit! Da's het feest van jaar: de Schaamteloze Party van TOP! Kom op 17 mei feesten in ZUCO. Bestel hier je ticket(s).

En er is nog beter nieuws! Dit jaar mag het al eens wat meer zijn en dus organiseren we op 17 mei niet één maar TWEE Schaamteloze Parties: in ZUCO Roosdaal én in Place2Party Torhout! De party in ZUCO Roosdaal meemaken? Koop hieronder je tickets!

🎟️ Schaamteloze Party in ZUCO Roosdaal: klik hier voor ticket(s)

Nog niet overtuigd? Misschien doet de line-up dat wel! 😉🎧

📍 ZUCO Roosdaal:

🎧 22u00 - 01u00 These Guys
🎧 01u00 - 01u20 Jeroen & Koen
🎧 01u20 - 02u30 David Latour
🎧 02u30 - 03u30 DJ F.R.A.N.K.
🎧 03u30 - ... Jens & One T

topic

Dit weekend in Dance City: Festivalkoorts met Jurgen

De festivalkoorts begint te komen en de spanning stijgt met elke beat! Jurgen neemt je dit weekend mee in de meest opwindende ontwikkelingen in de wereld van de DJ's.
Topic
Actie

Wouter en Lowie steken de handen uit de mouwen bij Infrabel!

Deze keer geen partygames voor Wouter en Lowie ... Want luisteraar Olivier daagde hen uit om eens de handen uit de mouwen te steken op een werf van Infrabel! 🚉
Topic
Podcast

START de weekendwaanzin van Jeroen & Koen! 🎉🎉

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic
Actie

Xander's Afterwork bij sportschool Hasselt

De eerste afterworkparty zit erop! Sfeer, topdj, hapjes en natuurlijk de nodige drankjes ... Alles was aanwezig voor een feestje met de collega's van sportschool Hasselt.
Topic
Festivals

Ga opieuw helemaal loco op Festiloco! 🤪

Op zaterdag 13 juli 2024 is het weer tijd voor Festiloco in Ninove! Het zomerfestival staat klaar om zijn vierde editie te knallen. Met maar liefst drie podia en een gloednieuwe festivaltent belooft Festiloco opnieuw een epische ervaring te worden.
Topic

Erop of eronder?

Erop of eronder? Jij mag het bepalen!
Topic
Actie

TOPradio doet mee aan de Strong Viking Obstacle Run!

De TOP dj's gaan de uitdaging aan! Begin september staan we samen aan de start van de Strong Viking Obstacle Run op Provenciaal Domein Puyenbroeck! 💪
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio