Encoreunefois!🔥SchaamtelozePartykomtop17meinaarPlace2Party!

On and on we gooo! De Schaamteloze Party van TOP is eindelijk terug! Mis het feest van het jaar niet op woensdag 17 mei! Bestel hier je ticket(s).

En er is nog beter nieuws! Dit jaar mag het al eens wat meer zijn en dus organiseren we op 17 mei niet één maar TWEE Schaamteloze Parties: in ZUCO Roosdaal én in Place2Party Torhout! De party in Place2Party Torhout meemaken? Koop hieronder je tickets!

🎟️ Schaamteloze Party in Place2Party Torhout: klik hier voor ticket(s)

Nog niet overtuigd? Misschien doet de line-up dat wel! 😉🎧

📍 Place2Party Torhout:

🎧 22u00 - 23u40 David Latour
🎧 23u40 - 00u00 Jeroen & Koen
🎧 00u00 - 02u00 Jens & One T
🎧 02u00 - ... X-TOF

Topic
Actie

Wouter en Lowie steken de handen uit de mouwen bij Infrabel!

Deze keer geen partygames voor Wouter en Lowie ... Want luisteraar Olivier daagde hen uit om eens de handen uit de mouwen te steken op een werf van Infrabel! 🚉
Topic
Festivals

Ga opieuw helemaal loco op Festiloco! 🤪

Op zaterdag 13 juli 2024 is het weer tijd voor Festiloco in Ninove! Het zomerfestival staat klaar om zijn vierde editie te knallen. Met maar liefst drie podia en een gloednieuwe festivaltent belooft Festiloco opnieuw een epische ervaring te worden.
Topic

Erop of eronder?

Erop of eronder? Jij mag het bepalen!
Topic
Podcast

START de weekendwaanzin van Jeroen & Koen! 🎉🎉

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic
Actie

Word TOPPER van de dag!

Word TOPPER van de dag tijdens Allez, Xander ...
Topic
Actie

TOPradio doet mee aan de Strong Viking Obstacle Run!

De TOP dj's gaan de uitdaging aan! Begin september staan we samen aan de start van de Strong Viking Obstacle Run op Provenciaal Domein Puyenbroeck! 💪
Topic
Actie

Goed bevonden in 30 seconden! Of toch niet?

Wouter geeft graag kansen aan jong producergeweld! Daarom gaat hij elke week in The Partyroom op zoek naar muziekproducers die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Ben jij zo iemand? Upload je track hieronder!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio