Eropoferonder?

Erop of eronder? Jij mag het bepalen!

Is de plaat goed genoeg voor TOP of niet? Die beslissing ligt volledig in jouw handen. Elke woensdagmiddag komen Bram en Laura met een nieuwe plaat waar nog twijfels over bestaan. Moet het nummer opgenomen worden in onze playlist of niet? Met andere woorden, is het 'erop of eronder?' Stuur het elke woensdagmiddag door via een berichtje in de TOPradio BE-app.

Dit nummer zat deze week in 'Erop of eronder': 

  • Mountains - Jonas Blue, Galantis, Zoe Wees

Goed nieuws, 74 % van de luisteraars ging voor erop. Conclusie: Mountains -Jonas Blue, Galantis, Zoe Wees is erop.

topic

Dit weekend in Dance City: Festivalkoorts met Jurgen

De festivalkoorts begint te komen en de spanning stijgt met elke beat! Jurgen neemt je dit weekend mee in de meest opwindende ontwikkelingen in de wereld van de DJ's.
Topic
Actie

Wouter en Lowie steken de handen uit de mouwen bij Infrabel!

Deze keer geen partygames voor Wouter en Lowie ... Want luisteraar Olivier daagde hen uit om eens de handen uit de mouwen te steken op een werf van Infrabel! 🚉
Topic
Podcast

START de weekendwaanzin van Jeroen & Koen! 🎉🎉

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic
Actie

Xander's Afterwork bij sportschool Hasselt

De eerste afterworkparty zit erop! Sfeer, topdj, hapjes en natuurlijk de nodige drankjes ... Alles was aanwezig voor een feestje met de collega's van sportschool Hasselt.
Topic
Festivals

Ga opieuw helemaal loco op Festiloco! 🤪

Op zaterdag 13 juli 2024 is het weer tijd voor Festiloco in Ninove! Het zomerfestival staat klaar om zijn vierde editie te knallen. Met maar liefst drie podia en een gloednieuwe festivaltent belooft Festiloco opnieuw een epische ervaring te worden.
Topic
Actie

TOPradio doet mee aan de Strong Viking Obstacle Run!

De TOP dj's gaan de uitdaging aan! Begin september staan we samen aan de start van de Strong Viking Obstacle Run op Provenciaal Domein Puyenbroeck! 💪
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio