Jeroen&Koenhadden"dingske"uitflikkenaandetelefoon!

Jeroen & Koen besteden graag aandacht aan nieuwe tv-programma's, maar zomervakantie wil ook zeggen: herhalingen. Zoals het immens populaire flikken!

Deze ochtend hadden Jeroen & Koen Mark Tijsmans aan de telefoon. In de serie beter bekend als dingske! 

Topic
Actie

€2000 aan prijzen ... Win jij deze week alles? 🤩 ... Of Niets? 😭

Alles Of Niets is terug! Wie gaat deze week aan de haal met €2000 (!) aan prijzen van de winkels uit het centrum van Brugge? Dat is de grote vraag! Misschien ben jij het wel! 😉
Topic

Nieuw(s) op TOP: TOPheadlines, het nieuws in 1 minuut!

Het nieuwe radioseizoen is officieel op gang getrapt! TOP blijft dé radio voor herkenbare hits mét beat en vanaf nu ook elk uur TOPheadlines, het nieuws in 1 minuut!
Topic
Actie

Wie hoort het dier? Volgende week vieren we jouw huisdier op TOP! 🐶🐱🐟

Volgende woensdag is het Werelddierendag! Dé dag waarop je hond, kat, vogel, vis, ... wat extra in de spotlight staat. Wij maken daar meteen een week van! De hele week zijn er op TOP Horta-waardebonnen te winnen om je huisdier eens flink te verwennen!
Topic

Luisteraar Manon gaat voor €2000 shoppen op TOP Last Minute Weekend! 🛍️

Wie mag voor €2000 shoppen op het TOP Last Minute Weekend? Luisteraar Manon mag haar koffers al pakken want zij nam als eerste de telefoon op met de woorden "Ik wil op weekend!".
Topic
Podcast

Herbeleef hier de weekendwaanzin!

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic
Actie

Jeroen & Koen gaan op zoek naar Parels voor de Zwijnen! 📺🍿

Jeroen & Koen gaan op zoek naar dé kijk-parel. Heb jij een serie, film, docu, soap, ... die Jeroen & Koen (en de rest van Vlaanderen) absoluut gezien moeten hebben? Stuur het nu in via onderstaand formulier!
Topic
Actie

Goed bevonden in 30 seconden! Of toch niet?

Wouter en Toon geven graag kansen aan jong producergeweld! Daarom gaan ze elke week op zoek naar muziekproducers die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Ben jij zo iemand? Upload je track hieronder!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio