LuisteraarsJillenTomvertrekkenopTOPLastMinuteWeekend!

Ze zijn de deur uit, die twee TOP Last Minute Weekends! Al was de keuze niet zo makkelijk: shoppen in Waasland Shopping of een weekendje avontuur in Dinant Evasion.

Donderdag gaven we een weekendje shoppen weg en vrijdag gooiden we een weekendje adventure te grabbel voor jou en 3 vrienden. Wat beide weekends precies inhouden zie je hieronder.

De TOP-dj's belden de hele dag (mogelijke) winnaars op. Het enige wat je moest doen om te winnen was heel enthousiast opnemen met "Ik wil op weekend!". Simpel toch?

Luisteraar Jill nam op met de juiste woorden en ging donderdag lopen met het shoppingweekend. Luisteraar Tom deed hetzelfde op vrijdag. Hij mag z'n bergschoenen al aantrekken want hij gaat op adventure-weekend!

Shoppingweekend voor 4 personen:

  • Een dag shoppen in Waasland Shopping
  • €2000 zakgeld om te besteden in de winkels en de horeca van Waasland Shopping
  • Overnachting in Serwir Hotel Sint-Niklaas. (2 duo-kamers)

Adventureweekend voor 4 personen:

  • Luchtparcours, evenwichtparcours, grote brug, deathride, ondergrondsparcours, ... in Dinant Evasion

  • Overnachting in Hotel Aquatel
  • Ontbijt in Cool Corner
Topic
Actie

Bestel hier je ticket(s) voor TOPretroarena, The Final Rave!

TOPretroarena is terug! Bigger & better want dit najaar trekken we door Vlaanderen met 5 parties op 5 locaties. Heb jij je ticket(s) al ? Bestel ze hier!
Topic

Dit weekend op TOPtechno: het Ibiza closing weekend!

De clubs op party-eiland Ibiza openen dit weekend voor de laatste keer de deuren in 2022. Een goeie reden om die Ibiza-vibes eens naar TOPtechno te brengen. 24/24 melodic techno. Niet te missen!
Topic

Herbeluister de ongezouten mening over de gasprijzen door Katrien Vandepitte

We mogen al een keer klagen! Elke vrijdagmiddag deelt een stand-upcomedian in de Xandershow zijn of haar ongezouten mening over een bepaald onderwerp uit een week actualiteit.
Topic

Luister vrijdag 7 oktober naar de TOPretroarena 100!

TOPretroarena is back met The Final Rave én als ultieme opwarmer de TOPretroarena 100! Op vrijdag 7 oktober draaien we de 100 beste geselecteerd door de TOPretroarena-dj's!
Topic

Dit is de vernieuwde avond van TOP!

Heb jij de nieuwe avond van TOP al ontdekt? Elke werkdag hoor je tussen 19u en 21u live programma's! Dance Vibes, Dance Battle, Dance Request In The Mix, Dancing Donderdag én The Global Dance Chart sluiten voortaan de dag af.
Topic

Dimitri Vegas werd vanochtend achtervolgd en Jeroen & Koen waren er live bij!

Jeroen & Koen hadden Dimitri Vegas aan de telefoon. Het was de bedoeling om het te hebben over het WK-lied 'Believe'. Al had Dimitri andere problemen op te lossen ...
Topic

Herbeluister de ongezouten mening over The Queen door Sandy van der Smissen!

We mogen al een keer klagen! Elke vrijdagmiddag deelt een stand-upcomedian in de Xandershow zijn of haar ongezouten mening over een bepaald onderwerp uit een week actualiteit.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio