Nelegingaandehaalmet€2000aanprijzen

Say what! Een hele week gingen we op zoek naar 12 finalisten. 12 mensen die die €2000 aan prijzen wel zagen zitten. Het enige wat ze moesten doen was luisteren... én bellen natuurlijk!

"2000 euro??? Waar moet ik zijn??" Eerst en vooral moest je bij Jeroen & Koen zijn! Tenminste als je wou weten wat de Alles-Of-Niets-hit van die dag was want zij maakten die elke dag bekend tijdens de ochtendshow 🥳.

Eens je dat wist was het écht opletten geblazen want van zodra je de 'Alles-of-Niets-hit' hoorde, was het aan jou! "Stuur zo snel mogelijk "Alles of Niets" in de TOPradio BE-app om kans te maken op een finaleplaats." Dat was de boodschap.

Alle finalisten van de vorige dagen worden in 1 pot gegooid voor de finale. Die finale wordt gespeeld bij Jeroen & Koen op vrijdagochtend. Op Black Friday dus! Koen haalde er een bal uit met daarin een naam van één finalist, Nele Asselman. Die kreeg 30" de tijd om terug te bellen. En dat deed ze!

"Maar wat heeft ze nu eigenlijk allemaal gewonnen uit Shopping Stadsfeestzaal?" Wel, een waardebon van 50 euro voor een lunch in Brasserie Antoon Van Dyck, een waardebon van 100 euro bij Twice as Nice, een potten en pannenset bij Stocksales van 445 euro, een pokemonset van 215 euro bij 4 Geeks, een horloge van 208 euro bij Watch Store Antwerp, tickets voor Junior Ballet, een adventmand van 109 euro bij L’Occitane, een waardebon van 100 euro bij Eyemazy, een wieleruitrusting van de Nationale loterij van 140 euro, 60 euro aan thee bij My Tea, een armband van 140 euro van Stockstunter en tickets voor een exclusief event van Retail Detail!

TOPradio stond vorige week in Shopping Stadsfeestzaal Antwerpen! Heb jij ons gezien? 😉

Stijlvol winkelen doe je bij Shopping Stadsfeestzaal op de Meir in Antwerpen.

Topic
Actie

Raad de minihit en win een Jumbo-bedrag*!

Ben jij een levende Shazam? Herken jij een track in een fractie van een seconde? Dan levert de Minihit jou deze week misschien wel een Jumbo-bedrag* op!
Topic
Actie

Remix Dr. Funk zijn TOPhit en win een release én €500!

Ben jij een wizard met beats? Dan is dit JOUW kans om te schitteren! Dr. Funk gaat op zoek naar een TOPremix van zijn nieuwe single 'Jazzin' The Way You Know'!
Topic
Tune of the week

Dit is de TOPradio Tune Of The Week supported by Versuz!

Elke week selecteert TOPradio samen met onze collega's van club Versuz een dikke tune die de hele week extra zal worden gesteund bij TOPradio. Welke verse tune is deze week 'one to watch' en dus TOPradio Tune Of The Week'? Dat ontdek je hier!
Topic

De Fitste Firma Van Vlaanderen is bekend!

Vandaag namen Planet-Eco uit Ninove en Transportbedrijf Theo Van De Velde het tegen elkaar op in de grote finale van de Fitste Firma Van Vlaanderen.
Topic

Astrid Coppens op tram 4? Dat verdient een telefoontje van Peter!

Astrid Coppens is de magische grens van de 40 voorbij! Dat verdient felicitaties... Óók van Peter Verhoeven! Ze verklapte zelfs wat haar favoriete verjaardagscadeau is.
Topic

Dit weekend in Dance City: Amari

Elke week maakt Jurgen Verstrepen je warm voor de weekendavond! In Dance City ontvangt hij deze week Amari
Topic

Een ongezouten mening gemist? Beluister ze hier allemaal!

We mogen al een keer klagen! Elke vrijdagmiddag deelt een stand-upcomedian in de Xandershow zijn of haar ongezouten mening over een bepaald onderwerp uit een week actualiteit.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio