Nelegingaandehaalmet€2000aanprijzen

Say what! Een hele week gingen we op zoek naar 12 finalisten. 12 mensen die die €2000 aan prijzen wel zagen zitten. Het enige wat ze moesten doen was luisteren... én bellen natuurlijk!

"2000 euro??? Waar moet ik zijn??" Eerst en vooral moest je bij Jeroen & Koen zijn! Tenminste als je wou weten wat de Alles-Of-Niets-hit van die dag was want zij maakten die elke dag bekend tijdens de ochtendshow 🥳.

Eens je dat wist was het écht opletten geblazen want van zodra je de 'Alles-of-Niets-hit' hoorde, was het aan jou! "Stuur zo snel mogelijk "Alles of Niets" in de TOPradio BE-app om kans te maken op een finaleplaats." Dat was de boodschap.

Alle finalisten van de vorige dagen worden in 1 pot gegooid voor de finale. Die finale wordt gespeeld bij Jeroen & Koen op vrijdagochtend. Op Black Friday dus! Koen haalde er een bal uit met daarin een naam van één finalist, Nele Asselman. Die kreeg 30" de tijd om terug te bellen. En dat deed ze!

"Maar wat heeft ze nu eigenlijk allemaal gewonnen uit Shopping Stadsfeestzaal?" Wel, een waardebon van 50 euro voor een lunch in Brasserie Antoon Van Dyck, een waardebon van 100 euro bij Twice as Nice, een potten en pannenset bij Stocksales van 445 euro, een pokemonset van 215 euro bij 4 Geeks, een horloge van 208 euro bij Watch Store Antwerp, tickets voor Junior Ballet, een adventmand van 109 euro bij L’Occitane, een waardebon van 100 euro bij Eyemazy, een wieleruitrusting van de Nationale loterij van 140 euro, 60 euro aan thee bij My Tea, een armband van 140 euro van Stockstunter en tickets voor een exclusief event van Retail Detail!

TOPradio stond vorige week in Shopping Stadsfeestzaal Antwerpen! Heb jij ons gezien? 😉

Stijlvol winkelen doe je bij Shopping Stadsfeestzaal op de Meir in Antwerpen.

Topic

Dit zijn onze TOP Tunes Of The Week van 2024! 🔥

Welke nieuwe schijven verdienen deze week extra aandacht? We draaien de TOP Tune Of The Week extra veel voor jou! En welke plaat moet je volgens TOPtechno en TOPversuz écht gehoord hebben? Dat ontdek je hier!
Topic
Actie

De lunchbeat is helemaal terug! Win een TOPparty op het werk! 🎉

De Lunchbeat is terug! Kunnen die middagpauzes bij jou op 't werk wat extra beats gebruiken? Schrijf je dan als de bliksem in en wie weet komt de Lunchbeat wel naar jou toe met vette beats en heeeerlijke lunch!
Topic
Actie

De Minihit is terug! Doe mee en win geld ... veel geld! 🎰

Ben jij een levende Shazam? Herken jij een track in een fractie van een seconde? Dan levert de Minihit jou deze week misschien wel een mooi bedrag op!
Topic

Dit is de TOP HIT 40 van afgelopen weekend!

Elke week overloopt Jens De Wilde de meest gedraaide hits op TOP in de TOP HIT 40. Benieuwd hoe de lijst er afgelopen weekend uitzag? Check 'm hieronder!
Topic
Actie

Word TOPPER van de dag!

Elke werkdag zet Xander 1 TOPPER in de kijker. Wil je de groetjes doen, reclame maken, of gewoon een verhaal vertellen? Doe dit dan tijdens Allez, Xander!
Topic
Podcast

De weekendwaanzin loopt helemaal fout... Luister hier nog eens!

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic
Actie

De TOPtechno 100 komt eraan! Luister op vrijdag 23 februari!

Op elke goeie party hoor je ... techno! Word jij ook wild van beukende technobeats of krijg je het eerder warm van melodic techno? De TOPtechno 100 is jouw lijst want je hoort techno in alle vormen en maten. Luister op vrijdag 23 februari naar TOPtechno voor de TOPtechno 100!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio