NetskysteltnieuwetrackvoorinWouterAfterwork!

Netsky is helemaal terug! Je hoort 'm in de TOPradio-podcast Off The Record en vandaag lanceert hij zijn gloednieuwe single 'Barricades', een samenwerking met wereldster Rita Ora!

"Het is een grote eer om met het talent van Netsky te mogen werken", laat Rita Ora weten. Hoe Netsky de studiosessie heeft ervaren, vertelt hij vanavond bij Wouter in Wouter Afterwork want hij komt er zijn nieuwe track 'Barricades' voor. 

Luister naar Wouter Afterwork tussen 18u en 20u.

Topic
Podcast

Herbeleef hier de weekendwaanzin!

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic

Hier is hij: de volledige BAM Classics 100!

Ziezo, de BAM Classics 100 zit erop. Dat weekend kan al niet meer stuk! Eentje gemist? Of benieuwd op welke plaats jouw favoriet stond? Check de volledige BAM Classics 100 hieronder:
Topic

Dit weekend in Dance City: Robert Abigail & Vilalica

Elke week maakt Jurgen Verstrepen je warm voor de weekendavond! In Dance City ontvangt hij deze week een verloofd koppel: Robert Abigail & Vilalica.
Topic

Luk Alloo maakt de ochtend SEXplicieter!

De ochtend kon wel wat meer expliciete onderwerpen gebruiken en daarom belden Jeroen en Koen met Luk Alloo.
Topic
Actie

Word jij TOPstudent 2023?

Welke student ben jij? De uitslover, de planner, de uitsteller of juist een party animal? Schrijf je snel in en wie weet word jij wel onze TOPstudent!
Topic

Elke dag bij TOPretroarena: aftellen naar TOPretroarena, The Party!

Het is aftellen naar de TOPretroarena,The Party! En dat doen we zoals we dat het beste kunnen. Vier weken hoor je elke dag een TOP-dj zichzelf en jou opwarmen voor The Easter Edition van TOPretroarena, The Party!
Topic
Actie

Laura leest! Lees jij mee?

De lente komt eraan en hopelijk brengt die ook de zon mee. Het enige dat je dan nog nodig hebt, is een goed boek. Daarom hebben we elke twee weken 3 TOP boeken voor jou!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio