WouterenLowiestekendehandenuitdemouwenbijInfrabel!

Deze keer geen partygames voor Wouter en Lowie ... Want luisteraar Olivier daagde hen uit om eens de handen uit de mouwen te steken op een werf van Infrabel! 🚉

Olivier had vijf verschillende jobs in petto voor Wouter en Lowie! Benieuwd hoe ze het ervanaf brachten? Check de video's hieronder.

Zelf op zoek naar een leuke job? Check de website van Infrabel voor alle vacatures!

Uitdaging #5: de finale quiz!

Uitdaging #4: boren met een railboormachine

Uitdaging #3: het lossen van ballast

Uitdaging #2: het intrekken van pandrollen

Uitdaging #1: het aarden van een bovenleiding

Waar vind je 200 top jobs met topcollega's in een topomgeving? Infrabel.be/jobs! Bij Infrabel kan je rekenen op werkzekerheid, een competitief loon en heel wat extralegale voordelen.

Topic

Dit is de TOP hit 40 van afgelopen weekend!

Elke week overloopt Jens De Wilde de meest gedraaide hits op TOP in de TOP HIT 40. Benieuwd hoe de lijst er afgelopen weekend uitzag? Check 'm hieronder!
topic

Dit weekend in Dance City: Festivalkoorts met Jurgen

De festivalkoorts begint te komen en de spanning stijgt met elke beat! Jurgen neemt je dit weekend mee in de meest opwindende ontwikkelingen in de wereld van de DJ's.
Topic
Podcast

START de weekendwaanzin van Jeroen & Koen! 🎉🎉

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic
Actie

Xander's Afterwork bij sportschool Hasselt

De eerste afterworkparty zit erop! Sfeer, topdj, hapjes en natuurlijk de nodige drankjes ... Alles was aanwezig voor een feestje met de collega's van sportschool Hasselt.
Topic
Festivals

Ga opieuw helemaal loco op Festiloco! 🤪

Op zaterdag 13 juli 2024 is het weer tijd voor Festiloco in Ninove! Het zomerfestival staat klaar om zijn vierde editie te knallen. Met maar liefst drie podia en een gloednieuwe festivaltent belooft Festiloco opnieuw een epische ervaring te worden.
Topic

Erop of eronder?

Erop of eronder? Jij mag het bepalen!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio