TOPdelivery-krijg€1000thuisgeleverd!

Een pakketje met €1000 in ontvangst nemen? Dat kan met TOPdelivery! Deze én volgende week levert TOP elke ochtend ergens in Vlaanderen een pakketje met daarin €1000. Staan we binnenkort voor jouw voordeur? 📦

Deze en volgende week levert onze koerier elke ochtend tussen 7 en 8 uur ergens aan een voordeur in Vlaanderen een pakketje met €1000. Luister naar TOP en ontdek wanneer jij je voordeur moet openmaken!

Staat de koerier voor jouw voordeur? Open dan het pakketje, neem de gsm uit het pakket en roep "HEY!" naar Jeroen & Koen!

Eens ingeschreven, blijf je élke dag kans maken om te winnen met TOPdelivery.

Inhoud pakketje
Na enkele dagen zonder winnaar staat de inhoud van het pakketje nu op €6000!

Elke deelnemer verklaart zich akkoord met het wedstrijdreglement

Kans maken op het pakketje? Schrijf je in voor TOPdelivery!

De inschrijvingen zijn gesloten. Luister vrijdagochtend 14 juni naar TOPradio en ontdek wanneer jij jouw voordeur moet open maken.

TOPdelivery in 't kort:

  • Schrijf je in vanaf 27 mei voor TOPdelivery
  • Luister vanaf maandag 3 juni elke ochtend naar Jeroen & Koen
  • Open jouw voordeur wanneer Jeroen & Koen het aangeven ergens tussen 7 en 8 uur.
  • Staat onze koerier voor jouw deur? Open dan het pakket, neem de gsm uit het pakket en roep 'HEY!'
  • Proficiat, jij wint 1000 euro! 

Bij HEY win je elke dag met een ongeloofelijk mobiel- & internetaanbod. HEY, mobile & internet!

Topic
Actie

Luister naar de Summerbeat 1000! ☀️

Er wordt extreme hitte voorspeld op TOP... Met de Summerbeat 1000! Vanaf maandag 17 juni tot en met vrijdag 28 juni tellen we samen af naar de start van de zomer met de meest zomerse lijst. 😎
Topic
Actie

Werk jij op de plezantste werf van 't land?

Aaaah heerlijk... Bijna tijd voor het bouwverlof! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom gaan we bij TOP op zoek naar dé Plezantste Werf van 't Land! Nomineer hier je werf. 👷‍♂️
Topic
Actie

Xander's Afterwork - Schrijf je in voor een TOP afterworkparty!

Wat doe jij na het werk met de collega's? Niets? Daar komt vanaf nu snel verandering in! Sluit de werkweek af in stijl en schrijf je in voor Xander's Afterwork! 🍻
Topic
Festivals

TOPradio - Your Summerbeat bij jou in de buurt!

HEERLIJK, eindelijk zomer! Tijd voor zalige zomeravonden, reisjes, zomerbars én ... Festivals! Dit jaar gaat TOP samen met Mentos naar de festivals bij jou in de buurt. Ontdek hier waar je ons kan bezoeken.
Topic

Dario G is overleden 😢

Paul Spencer bekend als 'Dario G' is maandag 17 juni 2024 overleden. Zijn grootste hit 'Carnaval de Paris' veroverde de hele wereld en zit in het hart van elke voetbalfan.
Topic
Actie

Goed bevonden in 30 seconden! Of toch niet?

Wouter geeft graag kansen aan jong producergeweld! Daarom gaat hij elke week in The Partyroom op zoek naar muziekproducers die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Ben jij zo iemand? Upload je track hieronder!
Topic
Actie

Tijd voor de laatste Coffee Call! Win een jaar lang gratis koffie! ☕

Maandag 24 juni is er de laatste Coffe Call! Jeroen & Koen gooien elke maandag een jaar lang gratis koffie te grabbel. Het enige wat je nodig hebt om dat te winnen is ... de voicemail van een vriend, familielid, collega, ...!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio