Valeriedraaidedewarming-upvanPurpleDiscoMachine!

De Duitse dj Purple Disco Machine was in ons land voor een exclusieve gig en onze Valerie Wynants mocht zijn warming-up draaien!

Als Dj Séa draait Valerie op de coolste feestjes van 't land. Afgelopen weekend stond Valerie achter de booth als voorprogramma van niemand minder dan Purple Disco Machine. Een ervaring die Valerie nog lang zal bijblijven. 

"Magistraal, fenomenaal! Ik heb nog nooit in mijn leven zo hard gedanst. De set van Purple Disco Machine was zalig! Hij gaat los in de top 3 van mijn beste feestjes", vertelt Valerie!

Valerie Wynants hoor je elke werkdag tussen 10u en 12u op TOPradio!

Topic

Another day at the (new) office!

TOPradio heeft gloednieuwe radiostudio's! Onze werkplek ruikt naar nieuw en glimt als nooit tevoren. Dat laatste doen onze dj's en medewerkers ook. Wat niet te horen is, zie je hier. Onze dj's met blije bakkes gunnen je een exclusieve blik achter de schermen!
Topic
Actie

Stem nu je schaamteloze favorieten in de Schaamteloze 100!

Waarschuw je collega's, vrienden, familie én huisdier(en) want de Schaamteloze 100 komt terug! Op woensdag 10 november gaan alle radioremmen los op TOPradio.
Topic
Actie

Win tickets voor JBL Hidden Vibes

Ontdek de JBL Hidden Vibes GPS code op TOPradio
Topic
Actie

Win exclusieve retrokussens!

Luister naar het Retro Weekend en scoor je Retro kussen 😃
Topic

Een eerste glimp vanuit de nieuwe studio's!

Spannend! 💥 De TOPradio-dj's dopen dit weekend hun fonkelnieuwe werkplek. Check hier als eerste onze gloednieuwe radiostudio's!
Topic

Kom meefeesten op de Schaamteloze Party!

Warm je stembanden maar al op en oefen je meest schaamteloze dansmoves! Net als iedereen er nood aan heeft, is de Schaamteloze Party terug!
Topic

David Guetta opnieuw de populairste dj ter wereld!

David Guetta is voor de tweede keer op rij gekroond tot populairste dj ter wereld. Op plaats 2 en 3 in de DJ Mag Top 100 staan Martin Garrix en Armin van Buuren. De eerste Belgen in de lijst zijn Dimitri Vegas & Like Mike!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio