WieisdeFollowvandeweekbijBram&Laura?

Zie jij ook het bos door de bomen niet meer in social medialand? Elke donderdag roepen Bram & Laura iemand uit tot 'Follow van de Week'. Hij of zij mag zijn Instagram-, TikTok- of YouTube-account voorstellen en gaat lopen met de felbegeerde titel!

Vanaf donderdag 16 september: LauriesBakery, op Instagram te vinden als @LauriesBakery_Official

Lauries Bakery is professioneel taartenbakster en toont haar kleurrijke suikercreaties via haar Instagrampagina.  Laura heeft daarnaast ook een passie voor auto's en zo kwam ze ze zelfs terecht in het VTM2-programma Vanity Plates. Laura's taarten én blitse cars zelf checken? Volg haar dan op Instagram! 

Vanaf donderdag 9 september: Laura Janssens, bekend als @nietnulaura


'Niet nu Laura' begon als een uit de hand gelopen grap, maar is intussen uitgegroeid tot een webcomic met duizenden fans op Instagram. Volg haar -vaak herkenbare- cartoons via @niet nulaura op Instagram!

Vanaf donderdag 2 september: @jenthe.van.houdt

Op Instagram bereikt Jenthe Van Houdt duizenden volgers met haar acrobatische foto’s op bekende locaties. Check flexi-Jenthe en haar skills via @jenthe.van.houdt!

Topic
Actie

Win tickets voor JBL Hidden Vibes

Ontdek de JBL Hidden Vibes GPS code op TOPradio
Topic

We mogen weer! Vier mee met de Nightlife Top 100!

It's official: clubs mogen op 1 oktober weer open! De langverwachte terugkeer van het nachtleven vieren we bij TOP op vrijdag 1 oktober met de Nightlife Top 100!
Topic

DE SPINNING 30 VAN 24 SEPTEMBER

Ontdek elke week de beste TOPradio-hits in de Spinning 30!
Topic
Tune of the week

Welke track is deze week Versuz Tune Of The Week?

Elke week selecteren onze collega's van club Versuz een dikke tune die de hele week extra zal worden gesteund bij TOPradio. Welke verse tune is deze week 'one to watch'? Dat ontdek je hier!
Topic
Actie

Coffee Call! ☕ Win een jaar lang gratis koffie bij Jeroen & Koen!

Jeroen & Koen trakteren op een jaar lang gratis koffie!
Topic

Wie zijn de mannen van Laura?

De middagshow van Bram & Laura wordt voor héél even Laura & De mannen! Laura doet 'het' tijdens Brams vakantieweken élke dag met een andere TOPradio-man. Als dat maar goed afloopt ...
Topic

DE SPINNING 30 VAN 17 SEPTEMBER

Ontdek elke week de beste TOPradio-hits in de Spinning 30!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio