WieisdeFollowvandeweekbijBram&Laura?

Zie jij ook het bos door de bomen niet meer in social medialand? Elke donderdag roepen Bram & Laura iemand uit tot 'Follow van de Week'. Hij of zij mag zijn Instagram-, TikTok- of YouTube-account voorstellen en gaat lopen met de felbegeerde titel!

Vanaf donderdag 16 september: LauriesBakery, op Instagram te vinden als @LauriesBakery_Official

Lauries Bakery is professioneel taartenbakster en toont haar kleurrijke suikercreaties via haar Instagrampagina.  Laura heeft daarnaast ook een passie voor auto's en zo kwam ze ze zelfs terecht in het VTM2-programma Vanity Plates. Laura's taarten én blitse cars zelf checken? Volg haar dan op Instagram! 

Vanaf donderdag 9 september: Laura Janssens, bekend als @nietnulaura


'Niet nu Laura' begon als een uit de hand gelopen grap, maar is intussen uitgegroeid tot een webcomic met duizenden fans op Instagram. Volg haar -vaak herkenbare- cartoons via @niet nulaura op Instagram!

Vanaf donderdag 2 september: @jenthe.van.houdt

Op Instagram bereikt Jenthe Van Houdt duizenden volgers met haar acrobatische foto’s op bekende locaties. Check flexi-Jenthe en haar skills via @jenthe.van.houdt!

Topic
Actie

Bestel hier je ticket(s) voor TOPretroarena, The Final Rave!

TOPretroarena is terug! Bigger & better want dit najaar trekken we door Vlaanderen met 5 parties op 5 locaties. Heb jij je ticket(s) al ? Bestel ze hier!
Topic

Dit weekend op TOPtechno: het Ibiza closing weekend!

De clubs op party-eiland Ibiza openen dit weekend voor de laatste keer de deuren in 2022. Een goeie reden om die Ibiza-vibes eens naar TOPtechno te brengen. 24/24 melodic techno. Niet te missen!
Topic

Herbeluister de ongezouten mening over de gasprijzen door Katrien Vandepitte

We mogen al een keer klagen! Elke vrijdagmiddag deelt een stand-upcomedian in de Xandershow zijn of haar ongezouten mening over een bepaald onderwerp uit een week actualiteit.
Topic

Luister vrijdag 7 oktober naar de TOPretroarena 100!

TOPretroarena is back met The Final Rave én als ultieme opwarmer de TOPretroarena 100! Op vrijdag 7 oktober draaien we de 100 beste geselecteerd door de TOPretroarena-dj's!
Topic

Dit is de vernieuwde avond van TOP!

Heb jij de nieuwe avond van TOP al ontdekt? Elke werkdag hoor je tussen 19u en 21u live programma's! Dance Vibes, Dance Battle, Dance Request In The Mix, Dancing Donderdag én The Global Dance Chart sluiten voortaan de dag af.
Topic

Dimitri Vegas werd vanochtend achtervolgd en Jeroen & Koen waren er live bij!

Jeroen & Koen hadden Dimitri Vegas aan de telefoon. Het was de bedoeling om het te hebben over het WK-lied 'Believe'. Al had Dimitri andere problemen op te lossen ...
Topic

Herbeluister de ongezouten mening over The Queen door Sandy van der Smissen!

We mogen al een keer klagen! Elke vrijdagmiddag deelt een stand-upcomedian in de Xandershow zijn of haar ongezouten mening over een bepaald onderwerp uit een week actualiteit.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio