WiezijndemannenvanLaura?

De middagshow van Bram & Laura wordt voor héél even Laura & De mannen! Laura doet 'het' tijdens Brams vakantieweken élke dag met een andere TOPradio-man. Als dat maar goed afloopt ...

Als de kat van huis, dansen de muizen!Bram is even met vakantie en daarom wordt het middagprogramma 'Bram & Laura' omgedoopt tot 'Laura & De Mannen'. Laura maakt elke dag kennis met een mannelijke TOPradio-collega tussen 12u en 14u. Kan de man van de dag zijn mannetje staan bij Laura? Dat ontdek je de volgende weken tijdens de middaguren van TOPradio! 

Wie zijn de mannen van Laura?

  • Maandag 20/09: Wouter De Vries
  • Dinsdag 21/09: Jonathan Vanhelleputte
  • Woensdag 22/09: Kurt Vermeiren
  • Donderdag 23/09: Jonathan Vanhelleputte

  • Maandag 27/09: Wouter De Vries
  • Dinsdag 28/09: Wouter De Vries
  • Woensdag 29/09: Jonathan Vanhelleputte
  • Donderdag 30/09: Christophe Aps

Ook tijdens Laura & De Mannen kan je je eigen Pauzeplaylist kiezen om je middag goed te starten. Klik hier om je favoriet(e) tracks door te geven.

Topic

Another day at the (new) office!

TOPradio heeft gloednieuwe radiostudio's! Onze werkplek ruikt naar nieuw en glimt als nooit tevoren. Dat laatste doen onze dj's en medewerkers ook. Wat niet te horen is, zie je hier. Onze dj's met blije bakkes gunnen je een exclusieve blik achter de schermen!
Topic
Actie

Stem nu je schaamteloze favorieten in de Schaamteloze 100!

Waarschuw je collega's, vrienden, familie én huisdier(en) want de Schaamteloze 100 komt terug! Op woensdag 10 november gaan alle radioremmen los op TOPradio.
Topic
Actie

Win tickets voor JBL Hidden Vibes

Ontdek de JBL Hidden Vibes GPS code op TOPradio
Topic
Actie

Win exclusieve retrokussens!

Luister naar het Retro Weekend en scoor je Retro kussen 😃
Topic

Een eerste glimp vanuit de nieuwe studio's!

Spannend! 💥 De TOPradio-dj's dopen dit weekend hun fonkelnieuwe werkplek. Check hier als eerste onze gloednieuwe radiostudio's!
Topic

Kom meefeesten op de Schaamteloze Party!

Warm je stembanden maar al op en oefen je meest schaamteloze dansmoves! Net als iedereen er nood aan heeft, is de Schaamteloze Party terug!
Topic

David Guetta opnieuw de populairste dj ter wereld!

David Guetta is voor de tweede keer op rij gekroond tot populairste dj ter wereld. Op plaats 2 en 3 in de DJ Mag Top 100 staan Martin Garrix en Armin van Buuren. De eerste Belgen in de lijst zijn Dimitri Vegas & Like Mike!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio