ZaterdagopTOP:hetbesteuitdeDanceTOP1000LIVEinthemix!

Zaterdag 17 december blikken Jens & One-T terug op de eerste week Dance TOP 1000 ... met een marathon-uitzending! De hele dag hoor je de TOP 1000-hits LIVE in the mix.

Dat DJ One-T kan mixen is ondertussen wel algemeen geweten. Zelfs Andy Peelman was onder de indruk van z'n DJ-skills. Maar kan hij dat ook 8 (!) uur aan een stuk? Je kan 'm de hele zaterdag aan het werk zien via TOPradio.be! Aanmoedigingen zijn altijd welkom via de TOPradio BE-app. 😉

Tussen het mixen door bellen Jens en DJ One-T ook nog even met Dimitri Vegas & Like Mike! Zaterdagavond brengen ze 'The Madness' voor een laatste keer naar het Sportpaleis. 

Dus! Luister komende zaterdag 17 december naar TOP. Van 10u tot 18u hoor je het beste uit de Dance TOP 1000  LIVE in the mix! 🎧

Topic
Actie

De mooiste tattoo voor het mooiste verhaal

Altijd al gedroomd van een tattoo? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Want Jeroen en Koen geven volgende week elke morgen een tattoo weg ter waarde van €800! De mooiste tattoo, voor het mooiste verhaal ...
Topic
Actie

Win een Citytrip naar ....? 🤔

Wordt het 'oui, oui, Paris' of toch eerder het 'heuge Neurden'? Speel mee met de wedstrijd van Freixenet: raad de bestemming en win een citytrip naar ...
topic

Dit weekend in Dance City: Van Vlaanderen naar de zon

Heb jij ook altijd al de regen willen inwisselen voor zonnige stranden en straffe beats? Jurgen hoort een aantal landgenoten uit die hun leven hebben getransformeerd en nieuwe horizonnen hebben verkend.
Topic
Podcast

START de weekendwaanzin van Jeroen & Koen! 🎉🎉

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic

Nonkel Willy over het tweede seizoen van 'Nonkels'

Op donderdag 18 april begint het tweede seizoen van 'Nonkels' op Play4. Jeroen & Koen spraken 's ochtend nog even met de favoriete nonkel van Vlaanderen: nonkel Willy, ofwel Rik Verheye.
Topic

Erop of eronder?

Erop of eronder? Jij mag het bepalen!
Topic
Actie

Luister vrijdag 26 april naar de Versuz Classix 100

Versuz wordt 22 jaar! Daarom hoor je vrijdag 26 april de 100 beste clubtracks ooit in één lijst! Een feestelijke terugblik op al die mooie jaren.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio