ZaterdagopTOP:hetbesteuitdeDanceTOP1000LIVEinthemix!

Zaterdag 17 december blikken Jens & One-T terug op de eerste week Dance TOP 1000 ... met een marathon-uitzending! De hele dag hoor je de TOP 1000-hits LIVE in the mix.

Dat DJ One-T kan mixen is ondertussen wel algemeen geweten. Zelfs Andy Peelman was onder de indruk van z'n DJ-skills. Maar kan hij dat ook 8 (!) uur aan een stuk? Je kan 'm de hele zaterdag aan het werk zien via TOPradio.be! Aanmoedigingen zijn altijd welkom via de TOPradio BE-app. 😉

Tussen het mixen door bellen Jens en DJ One-T ook nog even met Dimitri Vegas & Like Mike! Zaterdagavond brengen ze 'The Madness' voor een laatste keer naar het Sportpaleis. 

Dus! Luister komende zaterdag 17 december naar TOP. Van 10u tot 18u hoor je het beste uit de Dance TOP 1000  LIVE in the mix! 🎧

Topic
Actie

Raad de minihit en win een Jumbo-bedrag*!

Ben jij een levende Shazam? Herken jij een track in een fractie van een seconde? Dan levert de Minihit jou volgende week misschien wel een Jumbo-bedrag* op!
Topic
Tune of the week

Dit is de TOPradio Tune Of The Week supported by Versuz!

Elke week selecteert TOPradio samen met onze collega's van club Versuz een dikke tune die de hele week extra zal worden gesteund bij TOPradio. Welke verse tune is deze week 'one to watch' en dus TOPradio Tune Of The Week'? Dat ontdek je hier!
Topic

De Fitste Firma Van Vlaanderen is bekend!

Vandaag namen Planet-Eco uit Ninove en Transportbedrijf Theo Van De Velde het tegen elkaar op in de grote finale van de Fitste Firma Van Vlaanderen.
Topic

Dit weekend in Dance City: Amari

Elke week maakt Jurgen Verstrepen je warm voor de weekendavond! In Dance City ontvangt hij deze week Amari
Topic

Astrid Coppens op tram 4? Dat verdient een telefoontje van Peter!

Astrid Coppens is de magische grens van de 40 voorbij! Dat verdient felicitaties... Óók van Peter Verhoeven! Ze verklapte zelfs wat haar favoriete verjaardagscadeau is.
Topic
Actie

Werk jij binnenkort bij de Fitste Firma Van Vlaanderen?

Hoe zit het met de sportieve voornemens van jou en je collega's voor 2023? Als het antwoord "Dat kan beter" is. Dan komt TOP to the rescue want je collega's en jij kunnen de Fitste Firma Van Vlaanderen worden!
Topic

Een ongezouten mening gemist? Beluister ze hier allemaal!

We mogen al een keer klagen! Elke vrijdagmiddag deelt een stand-upcomedian in de Xandershow zijn of haar ongezouten mening over een bepaald onderwerp uit een week actualiteit.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio