BeluisterhierdepodcastOffTheRecordmetMaximLany

De TOP-podcast 'Off The Record' is een podcast vol persoonlijke verhalen en sappige anekdotes uit het leven van Vlaanderens drukst bevraagde platendraaiers en dance-artiesten!

Aflevering 5: Off The Record met Maxim Lany

In aflevering 5 van Off The Record vertelt Maxim Lany waar het voor hem allemaal begon en welke muziek hem gevormd heeft tot de artiest en mens die hij nu is

Beluister ook:

Aflevering 4: Off The Record met Jessy van The Mackenzie

Aflevering 3: Off The Record met Murdock

Aflevering 2: Off The Record met DJ Licious

Aflevering 1: Off The Record met Netsky

Topic

Charlotte uit Boom wint €6000 met TOPdelivery!!

JAAAAA!! Na 5 dagen zonder winnaar was het eindelijk prijs op vrijdag. Charlotte uit Boom opende om 7.22 uur haar voordeur, opende een pakketje, riep 'HEY' en was op slag €6000 rijker.
Topic

Stem nu op de meest zomerse lijst! De Summer Beat 1000 ☀️

Er wordt extreme hitte voorspeld op TOP... Met de Summer Beat 1000! Vanaf maandag 17 juni tot en met vrijdag 28 juni tellen we samen af naar de start van de zomer met de meest zomerse lijst. Welke mag daarin zeker niet ontbreken? 😎
Topic
Podcast

START de weekendwaanzin van Jeroen & Koen! 🎉🎉

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic

Dit is de TOP HIT 40 van afgelopen weekend!

Elke week overloopt Jens De Wilde de meest gedraaide hits op TOP in de TOP HIT 40. Benieuwd hoe de lijst er afgelopen weekend uitzag? Check 'm hieronder!
topic

Dit weekend in Dance City: DJ's pakken hun vakantiekoffer al in!

De zomer staat klaar, de vakantieplannen zijn gemaakt! Pat Krimson, Nico Parisi, Dj Gee en DJ Jumpy J vertellen wat de zomer allemaal te bieden heeft in Dance City.
Topic
Actie

Ongelofelijk! De voordeur bleef dicht, morgen leveren we €6000 ...

Onze koerier van TOPdelivery doorkruist twee weken lang het hele land. Elke dag heeft hij één pakketje mee met daarin € 1000! Ontdek hier waar hij al is langsgegaan.
Topic

Erop of eronder?

Erop of eronder? Jij mag het bepalen!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio