DeCoffeeCallisTERUG!Wineenjaarlanggratiskoffie!

De Coffee Call is terug! Jeroen & Koen gooien vanaf 19 februari elke maandag een jaar lang gratis koffie te grabbel. Het enige wat je nodig hebt om dat te winnen is ... de voicemail van een vriend, familielid, collega, ...!

Ken jij een professionele snoozer? Iemand die 's ochtends niet uit z'n bed te krijgen is? Iemand waarvan je zeker bent dat die NIET opneemt als je belt op een maandagochtend? Dan is dit jouw kans! Nomineer de slaapkop via het formulier hieronder en maak kans op een jaar lang gratis koffie van Nescafé!* 

Jeroen & Koen bellen elke maandagochtend naar die zogezegde snoozer. Als ze de voicemail te horen krijgen, win jij een jaar gratis koffie van Nescafé. Neemt jouw vriend(in) tóch op, dan gaat die met de koffie lopen.

Luister vanaf maandag 19 februari naar de Coffee Call bij Jeroen & Koen tussen 6u en 10u!

Wie nomineer jij voor de Coffee Call?

Welke vriend(in), collega of kennis neemt nooit zijn telefoon op als je hem of haar belt? 😂

Kies Nescafé, een 100% duurzaam geteelde koffie. Meer informatie kan je vinden op nescafe.be

*Een jaar lang koffie, dat wil zeggen 394 koffiecups. Voor elke dag minstens 1 kop oploskoffie. Het koffiepakket bevat volgende smaken: Vanille Latte, Caramel Latte, Brownie en Cappucino Choco, Intenso en Decaf. 

Topic
Actie

De mooiste tattoo voor het mooiste verhaal

Altijd al gedroomd van een tattoo? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Want Jeroen en Koen geven volgende week elke morgen een tattoo weg ter waarde van €800! De mooiste tattoo, voor het mooiste verhaal ...
Topic

Dit is de TOP hit 40 van afgelopen weekend!

Elke week overloopt Jens De Wilde de meest gedraaide hits op TOP in de TOP HIT 40. Benieuwd hoe de lijst er afgelopen weekend uitzag? Check 'm hieronder!
topic

Dit weekend in Dance City: Van Vlaanderen naar de zon

Heb jij ook altijd al de regen willen inwisselen voor zonnige stranden en straffe beats? Jurgen hoort een aantal landgenoten uit die hun leven hebben getransformeerd en nieuwe horizonnen hebben verkend.
Topic
Podcast

START de weekendwaanzin van Jeroen & Koen! 🎉🎉

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic

Nonkel Willy over het tweede seizoen van 'Nonkels'

Op donderdag 18 april begint het tweede seizoen van 'Nonkels' op Play4. Jeroen & Koen spraken 's ochtend nog even met de favoriete nonkel van Vlaanderen: nonkel Willy, ofwel Rik Verheye.
Topic

Erop of eronder?

Erop of eronder? Jij mag het bepalen!
Topic
Actie

Luister vrijdag 26 april naar de Versuz Classix 100

Versuz wordt 22 jaar! Daarom hoor je vrijdag 26 april de 100 beste clubtracks ooit in één lijst! Een feestelijke terugblik op al die mooie jaren.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio