TijdvoordelaatsteCoffeeCall!Wineenjaarlanggratiskoffie!

Maandag 24 juni is er de laatste Coffe Call! Jeroen & Koen gooien elke maandag een jaar lang gratis koffie te grabbel. Het enige wat je nodig hebt om dat te winnen is ... de voicemail van een vriend, familielid, collega, ...!

Ken jij een professionele snoozer? Iemand die 's ochtends niet uit z'n bed te krijgen is? Iemand waarvan je zeker bent dat die NIET opneemt als je belt op een maandagochtend? Dan is dit jouw kans! Nomineer de slaapkop via het formulier hieronder en maak kans op een jaar lang gratis koffie van Nescafé!* 

Jeroen & Koen bellen elke maandagochtend naar die zogezegde snoozer. Als ze de voicemail te horen krijgen, win jij een jaar gratis koffie van Nescafé. Neemt jouw vriend(in) tóch op, dan gaat die met de koffie lopen.

Luister maandag 24 juni naar de Coffee Call bij Jeroen & Koen tussen 6u en 10u!

Wie nomineer jij voor de Coffee Call?

Welke vriend(in), collega of kennis neemt nooit zijn telefoon op als je hem of haar belt? 😂

Kies Nescafé, een 100% duurzaam geteelde koffie. Meer informatie kan je vinden op nescafe.be

*Een jaar lang koffie, dat wil zeggen 394 koffiecups. Voor elke dag minstens 1 kop oploskoffie. Het koffiepakket bevat volgende smaken: Vanille Latte, Caramel Latte, Brownie en Cappucino Choco, Intenso en Decaf. 

Topic
Actie

Luister naar de Summerbeat 1000! ☀️

Er wordt extreme hitte voorspeld op TOP... Met de Summerbeat 1000! Vanaf maandag 17 juni tot en met vrijdag 28 juni tellen we samen af naar de start van de zomer met de meest zomerse lijst. 😎
Topic
Actie

Werk jij op de plezantste werf van 't land?

Aaaah heerlijk... Bijna tijd voor het bouwverlof! En dat moet natuurlijk gevierd worden. Daarom gaan we bij TOP op zoek naar dé Plezantste Werf van 't Land! Nomineer hier je werf. 👷‍♂️
Topic
Actie

Xander's Afterwork - Schrijf je in voor een TOP afterworkparty!

Wat doe jij na het werk met de collega's? Niets? Daar komt vanaf nu snel verandering in! Sluit de werkweek af in stijl en schrijf je in voor Xander's Afterwork! 🍻
Topic
Festivals

TOPradio - Your Summerbeat bij jou in de buurt!

HEERLIJK, eindelijk zomer! Tijd voor zalige zomeravonden, reisjes, zomerbars én ... Festivals! Dit jaar gaat TOP samen met Mentos naar de festivals bij jou in de buurt. Ontdek hier waar je ons kan bezoeken.
Topic

Dario G is overleden 😢

Paul Spencer bekend als 'Dario G' is maandag 17 juni 2024 overleden. Zijn grootste hit 'Carnaval de Paris' veroverde de hele wereld en zit in het hart van elke voetbalfan.
Topic
Actie

Goed bevonden in 30 seconden! Of toch niet?

Wouter geeft graag kansen aan jong producergeweld! Daarom gaat hij elke week in The Partyroom op zoek naar muziekproducers die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Ben jij zo iemand? Upload je track hieronder!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio