DanceD-Vision

Op zoek naar het leukste zomerfestival voor al jouw vrienden? Dance D-Vision is twee dagen los gaan op het leukste festival in Zottegem.

Dance D-Vision dat zijn de grootste artiesten als Yves V, Regi, Mark with a K & Mc Chucky, Lowriderz, 2 Fabiola, Bart Kaëll, Jaap Reesema & meer dan 60 anderen op 6 stages! Het wordt een weekend om nooit te vergeten met de beste artiesten, de zotste show en meer entertainment dan ooit!Let’s hit the jackpot op 2 & 3 augustus op Dance D-Vision!

Get ready for house, pop, hardstyle, hip hop, classics, urban & nog veel meer…

Scoor jouw tickets nu via dance-d-vision.be

TOPwinkel

Vibrationz

Wil je de sfeer en de ambiance van de hoogdagen van de Belgische megadancings meemaken, dan moet je op zaterdag 4 mei op VIBRATIONZ in Leuven zijn.
TOPwinkel

Gentsboksgala

Zin in een avondje testosteron? Het Gents Boksgala is het grootste boksgala van de Benelux! Vrijdag 26 april vanaf 18:00 Topsporthal Gent.
TOPwinkel

Toran.be

TORAN Heli Services & Academy. Dat zijn betaalbare helikoptervluchten! En mag het wat meer zijn? Kruip zelf achter het stuur!
TOPwinkel

Bloom Bash

Klaar om het feest van je leven te vieren? Bloom Bash 19 mei in het Max Event center te Heusden Zolder!
TOPwinkel

Sleepworld.be

Kwalitatief slaapcomfort aan de beste prijs! Ontdek jouw favoriete matras, het comfortabelste kussen en meest trendy boxspring bij Sleepworld!
TOPwinkel

Regi Live Ft. Linda & Guests

Uniek! Regi Live Ft. Linda & Guests. Zaterdag 18 mei in The Max Eventcenter Heusden-Zolder.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio