DitishetFinalRaveAnthemvanTOPretroarena!

Wil je al een beetje in de sfeer komen voor die TOPretroarena, The Final Rave-parties? Het officiële anthem is vanaf nu te beluisteren op TOP!

Voor de track sloegen Retro Belgica, Steve W en Stef DnO de handen in elkaar om een échte knaller in elkaar te steken. En dat is best goed gelukt als je het ons vraagt!

Kan je maar geen genoeg van krijgen van The Final Rave? Hieronder kan je hem zoveel beluisteren als je wil (en zet 'm gerust op repeat hé).

Wil je Retro Belgica, Steve W of Stef DnO graag live aan het werk zien? Bestel HIER je ticket(s) voor één van de The Final Raves!

Topic
Actie

Bestel hier je ticket(s) voor TOPretroarena, The Final Rave!

TOPretroarena is terug! Bigger & better want dit najaar trekken we door Vlaanderen met 5 parties op 5 locaties. Heb jij je ticket(s) al ? Bestel ze hier!
Topic
Actie

Nele ging aan de haal met €2000 aan prijzen

Say what! Een hele week gingen we op zoek naar 12 finalisten. 12 mensen die die €2000 aan prijzen wel zagen zitten. Het enige wat ze moesten doen was luisteren... én bellen natuurlijk!
Topic
Actie

Van 500 naar 1! Dit was de Duivels Schaamteloze TOP!

Het is zover! De nummer 1 van onze Duivels Schaamteloze 500 is gekend. En wat voor één! Hieronder kan je de hele lijst terugvinden:
Topic

Heeft DJ VolTrack zich overtroffen voor de tweede Music Make-over?

Mission accomplished! DJ VolTrack kwam vandaag langs om de Music Make-over van deze week voor te stellen. De opdracht? Maak een dancetrack van een schaamteloze meezinger.
Topic

Dit weekend in Dance City: DJ Licious

Elke week maakt Jurgen Verstrepen je warm voor de weekendavond! In Dance City ontvangt hij deze week DJ Licious.
Topic

Hoe zit het met de WK-hype bij Oranje?

Vanavond spelen de Rode Duivels hun eerste match tegen Canada. Stress alom natuurlijk! Gaan we wel winnen tegen die Canadezen? De Nederlanders zitten alvast op wolkjes door hun eerste match.
Topic

Aster Nzeyimana dribbelt door de discotheekgeschiedenis!

Aster Nzeyimana blikt in het nieuwe Those were the days terug op de opkomst van de Belgische discotheken. Aster ken je als sportcommentator, maar wist je dat hij eigenlijk een stevig feestbeest is?
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio