GaopieuwhelemaallocoopFestiloco!🤪

Op zaterdag 13 juli 2024 is het weer tijd voor Festiloco in Ninove! Het zomerfestival staat klaar om zijn vierde editie te knallen. Met maar liefst drie podia en een gloednieuwe festivaltent belooft Festiloco opnieuw een epische ervaring te worden.

Na het succes van vorig jaar is Festiloco vastbesloten om opnieuw alles uit de kast te halen en jullie compleet loco te laten gaan! Met de terugkeer van de vertrouwde Loco Stage en de foute, maar zo gezellige Loco Skihut Stage, is de sfeer al verzekerd. Dit jaar introduceren ze de gloednieuwe Octopussy Stage, waar de Bonzai line-up je zal meenemen op een muzikale reis door de onderwaterwereld.

De line-up is dit jaar weer een bonte mix van artiesten uit verschillende genres: Jelle Van Dael, Sylver, Frank Verstraeten (dj Fou), Pat B, Greg S, DJ Ghost, Funkhauser, Je Broer ... en nog zo veel.

Dus haal je festivaloutfit uit de kast, verzamel je vrienden en bereid je voor op een loco dag. Tickets voor de derde wave zijn nu beschikbaar op www.festiloco.be. Mis het niet!

Festiloco
🗓 13 juli
📍 Stadspark Ninove
🎟️ www.festiloco.be

Topic

Dit is de TOP hit 40 van afgelopen weekend!

Elke week overloopt Jens De Wilde de meest gedraaide hits op TOP in de TOP HIT 40. Benieuwd hoe de lijst er afgelopen weekend uitzag? Check 'm hieronder!
topic

Dit weekend in Dance City: Festivalkoorts met Jurgen

De festivalkoorts begint te komen en de spanning stijgt met elke beat! Jurgen neemt je dit weekend mee in de meest opwindende ontwikkelingen in de wereld van de DJ's.
Topic
Actie

Wouter en Lowie steken de handen uit de mouwen bij Infrabel!

Deze keer geen partygames voor Wouter en Lowie ... Want luisteraar Olivier daagde hen uit om eens de handen uit de mouwen te steken op een werf van Infrabel! 🚉
Topic
Podcast

START de weekendwaanzin van Jeroen & Koen! 🎉🎉

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic
Actie

Xander's Afterwork bij sportschool Hasselt

De eerste afterworkparty zit erop! Sfeer, topdj, hapjes en natuurlijk de nodige drankjes ... Alles was aanwezig voor een feestje met de collega's van sportschool Hasselt.
Topic

Erop of eronder?

Erop of eronder? Jij mag het bepalen!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio