IceMountain.com

Paintball, Indoor Skydiving, Ski-Snowboard, Gellyball, Archery Adventure : er is voor ieder wat wils!

Naast ski & snowboard bieden we een avontuurlijk pakket aan voor zowel jong als oud, zomer als winter. Met ski & snowboard, paintball, gellyball, indoor skydiving (zweven op de wind tijdens een unieke ‘vrije val’ ervaring) en 2 restaurants kun je bij ons terecht voor een daguitstap met het hele gezin. 

Bovendien bieden we een uitgebreid aanbod voor kids aan (sportkampen, verjaardagen, communie, skilessen, ...). We zijn ook perfect uitgerust voor meetings en teambuildingactiviteiten.

Koop hier je tickets! 

TOPwinkel

Land of Love Festival

Land of Love Festival: 23 & 24 augustus in Torhout. 60 artists op 5 stages!
TOPwinkel

Dance D-Vision

Op zoek naar het leukste zomerfestival voor al jouw vrienden? Dance D-Vision is twee dagen los gaan op het leukste festival in Zottegem.
TOPwinkel

Sleepworld.be

Kwalitatief slaapcomfort aan de beste prijs! Ontdek jouw favoriete matras, het comfortabelste kussen en meest trendy boxspring bij Sleepworld!
TOPwinkel

Petrolbrothers.be

Met TOPwinkel profiteer je van 10% korting op jouw bestelling merchandise van Petrol Brothers! Ontdek ook de T-shirts & hoodies met TOP.
TOPwinkel

Zelfmaakkast.be

Zelfmaakkast: hoogwaardige maatkasten in een eenvoudig zelfbouwpakket!
TOPwinkel

Kabanoo67.be

Op zoek naar een leuk cadeau idee? Bestel je nu je cadeaubon voor real men's wear bij Kabanoo67.be Wij hebben alles voor de moderne man!
TOPwinkel

VTEX.be

Perfecte werkkledij voor elke branche met je logo of design naar keuze! Actie werkbroeken! 2 Snickers werkbroeken kopen = 2 Snickers t-shirts gratis!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio