Ongelofelijk!Devoordeurbleefdicht,morgenleverenwe€6000...

Onze koerier van TOPdelivery doorkruist twee weken lang het hele land. Elke dag heeft hij één pakketje mee met daarin € 1000! Ontdek hier waar hij al is langsgegaan.

Donderdag 12 juni stond onze koerier voor de voordeur van een appartement in Gooik. Geloof het of niet, maar na vijf minuten was er nog steeds niemand die de voordeur opende. Morgen, bij de laatste TOPdelivery, spelen we dus voor €6000!

Woensdag 12 juni stond onze koerier voor een voordeur in Bilzen. De vijf minuten gingen voorbij en het pakketje bleef onaangeroerd. Febe was bezig in de badkmaer en luisterde op dat moment niet naar de radio. Geen €4000 voor Febe, morgen leveren we dus €5000! 

Dinsdag 11 juni stonden we met een pakketje voor de voordeur van Evelien in Wippelgem. Na enkele spannende minuten ging de voordeur open en klonk "Hallo" door de gsm...   Geen "Hey", dus geen €3000 voor Evelien, woensdag spelen we dus voor €4000! 🤯

Op maandag 10 juni werd het pakketje geleverd voor de deur van Sven in Kortrijk. Helaas bleef de voordeur dicht... Geen €2000 voor Sven, dinsdag spelen we dus voor €3000!!!

Vrijdag 7 juni stond onze koerier voor de deur van Evy in Hemiksem. De vijf minuten gingen voorbij zonder dat iemand open deed... Een douche op het verkeerde moment was de boosdoener. Geen €1000 voor Evy, maandag spelen we dus voor €2000!

Donderdag 6 juni was onze koerier even in de war en stond die aan de verkeerde voordeur... Na even zoeken vond die dan toch het juiste leveradres! Shirley uit Herenthout kreeg zo €1000 thuis geleverd.

Woensdag 5 juni stond onze koerier voor een keertje niet voor een voordeur, maar voor een poort! Maar ook die ging al na enkele seconden open... Thomas uit Tollembeek kreeg zo €1000 thuis geleverd.

Dinsdag 4 juni stond onze koerier voor de voordeur van Jelle in Sint-Truiden. In een mum van tijd was de voordeur open en klonk er een "HEY" door de telefoon! Jelle kreeg zo €1000 thuis geleverd.

Maandag 3 juni stond onze koerier voor de voordeur van Arne in Aalter. Na 30 seconden en een "HEY" door de telefoon is Arne €1000 rijker! 

Schrijf je in voor TOPdelivery

Ook kans maken om € 1000 thuis geleverd te krijgen? Schrijf je hier in voor TOPdelivery

Bij HEY win je elke dag met een ongeloofelijk mobiel- & internetaanbod. HEY, mobile & internet!

Topic

Luister woensdag naar de TOPretroarena 100!

TOP warmt je op voor de TOPzillion vs TOPretroarena party in BOHO Village Blankenberge met de TOPretroarena 100! Luister woensdag 23 juli vanaf 10 uur online naar TOPretroarena.
Topic

Dit zijn onze TOP Tunes Of The Week van 2024! 🔥

Welke nieuwe schijven verdienen deze week extra aandacht? We draaien de TOP Tune Of The Week extra veel voor jou! En welke plaat moet je volgens TOPtechno en TOPversuz écht gehoord hebben? Dat ontdek je hier!
Topic

Dit is de TOP hit 40 van afgelopen weekend!

Elke week overlopen we op zaterdagmiddag de meest gedraaide hits op TOP in de TOP HIT 40. Benieuwd hoe de lijst er afgelopen weekend uitzag? Check 'm hieronder!
Topic
Actie

Rani Kryeziu wint de TOP DJ Battle! Check hier alle sets van de finalisten.

Rani Kryeziu mag op zaterdag 27 juli de V-Sessions Stage van Yves V op Tomorrowland openen! De drie finalisten maakten het de jury super moeilijk om een beslissing te maken. Check hier hun sets!
Topic
Festivals

TOPradio - Your Summerbeat bij jou in de buurt!

HEERLIJK, eindelijk zomer! Tijd voor zalige zomeravonden, reisjes, zomerbars én ... Festivals! Dit jaar gaat TOP samen met Mentos naar de festivals bij jou in de buurt. Ontdek hier waar je ons kan bezoeken.
Topic

Alle remmen los met Radio Kamping Kitsch Club!

Hoger Sch-lager, Club 7 alles geven of toch liever stampen met de Terror Tente? Het kan vanaf nu op Radio Kamping Kitsch Club!
Topic

Tot ziens Jeroen & Koen - De nieuwe zomerhit?!

Jeroen & Koen zijn eventjes met vakantie ... MAAR, voor ze aan hun vakantie konden beginnen, kregen ze nog één bijzonder telefoontje.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio