RaaddeMinihitdankzijdeMiniHINTS!

De Minihit is ondertussen al méér dan 1700 euro waard! Daarom heeft de jury beslist om jou te helpen met tips ... of beter gezegd hints. Minihints! Check hier de Minihits en raad de Minihit voor iemand jou voor is!

MINIHINT 1
"Een dag aan het strand"

MINIHINT 2
"Oranje"

MINIHINT 3
" 🤖 "

MINIHINT 4
"Dit is een ij"

MINIHINT 5
"De Minihit is klein"

Hoe kan ik meespelen met de Minihit? 
Luister deze week naar TOP en meld je aan in de TOPradio BE-app met het codewoord 'Minihit' van zodra je de minihit hoort voorbij komen. Je stuurt 'Minihit' via de 'STUUR ONS'-knop in de app. Word je opgebeld en kan je ons de juiste titel en artiest geven? Dan win je het bedrag dat op dat moment in de pot zit. Wat dat bedrag juist is, bepaal jij! Bij elk fout antwoord gaat er €20 extra in de pot.

De foute antwoorden en de actuele stand van de pot kan je hier checken.

Topic

Dit is de TOP hit 40 van afgelopen weekend!

Elke week overloopt Jens De Wilde de meest gedraaide hits op TOP in de TOP HIT 40. Benieuwd hoe de lijst er afgelopen weekend uitzag? Check 'm hieronder!
topic

Dit weekend in Dance City: Festivalkoorts met Jurgen

De festivalkoorts begint te komen en de spanning stijgt met elke beat! Jurgen neemt je dit weekend mee in de meest opwindende ontwikkelingen in de wereld van de DJ's.
Topic
Actie

Wouter en Lowie steken de handen uit de mouwen bij Infrabel!

Deze keer geen partygames voor Wouter en Lowie ... Want luisteraar Olivier daagde hen uit om eens de handen uit de mouwen te steken op een werf van Infrabel! 🚉
Topic
Podcast

START de weekendwaanzin van Jeroen & Koen! 🎉🎉

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic
Actie

Xander's Afterwork bij sportschool Hasselt

De eerste afterworkparty zit erop! Sfeer, topdj, hapjes en natuurlijk de nodige drankjes ... Alles was aanwezig voor een feestje met de collega's van sportschool Hasselt.
Topic
Festivals

Ga opieuw helemaal loco op Festiloco! 🤪

Op zaterdag 13 juli 2024 is het weer tijd voor Festiloco in Ninove! Het zomerfestival staat klaar om zijn vierde editie te knallen. Met maar liefst drie podia en een gloednieuwe festivaltent belooft Festiloco opnieuw een epische ervaring te worden.
Topic

Erop of eronder?

Erop of eronder? Jij mag het bepalen!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio