Vibrationz

Wil je de sfeer en de ambiance van de hoogdagen van de Belgische megadancings meemaken, dan moet je op zaterdag 4 mei op VIBRATIONZ in Leuven zijn.

Dit gloednieuwe retro concept heeft als motto “Let's Bring Back Those Dayz” en pakt voor hun eerste editie in club Rumba meteen uit met een line-up om U tegen te zeggen!

Met PHI PHI (Extreme, At The Villa), PCP (Boccaccio, Balmoral), TOM LECLERCQ (Zillion, Versuz) en KAYMAN (Tour & Taxi, Barramundo) hebben ze de top van de Belgische trance en nineties retro DJ’s weten te strikken.

De volledig vernieuwde Rumba met state of the art soundsystem, multicolor lasershow en special effects staat garant voor een zintuiglijke ervaring als in de oude dagen.  Naast de uplifting beats brengen ook de dance acts van het Leuvense collectief Dance Maniacs je naar hogere sferen.  Go for the ultimate seduction: VIBRATIONZ!

Scoor jouw tickets nu via vibrationz.be!

TOPwinkel

Dance D-Vision

Op zoek naar het leukste zomerfestival voor al jouw vrienden? Dance D-Vision is twee dagen los gaan op het leukste festival in Zottegem.
TOPwinkel

Bloom Bash

Klaar om het feest van je leven te vieren? Bloom Bash 19 mei in het Max Event center te Heusden Zolder!
TOPwinkel

Sleepworld.be

Kwalitatief slaapcomfort aan de beste prijs! Ontdek jouw favoriete matras, het comfortabelste kussen en meest trendy boxspring bij Sleepworld!
TOPwinkel

Regi Live Ft. Linda & Guests

Uniek! Regi Live Ft. Linda & Guests. Zaterdag 18 mei in The Max Eventcenter Heusden-Zolder.
TOPwinkel

Petrolbrothers.be

Met TOPwinkel profiteer je van 10% korting op jouw bestelling merchandise van Petrol Brothers!
TOPwinkel

Zelfmaakkast.be

Zelfmaakkast: hoogwaardige maatkasten in een eenvoudig zelfbouwpakket!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio