Hannahwint2000shoppingbudgetmetAllesofNiets!🤩

Hannah uit Geel gaat aan de haal met €2000 shoppingbudget! Een hele week verzamelden we 12 finalisten met de 'Alles-of-Niets-hit'. Jeroen en Koen haalden op vrijdag één finalist uit de pot. Die finalist moest opnemen met 'ALLES!' ...

Hannah uit Geel werd door Jeroen & Koen uitgeloot en opgebeld. Haar antwoord aan de telefoon: "ALLES!", levert haar € 2000 shoppingbudget op bij Waasland Shopping! 

Het volledige wedstrijdreglement voor 'Alles of Niets' kan je hier terugvinden. Elke deelnemer aan de wedstrijd 'Alles of Niets' verklaart zich akkoord met het wedstrijdreglement.

Waasland Shopping? Da's plezier winkelen, al meer dan 20 jaar! 

Topic
Actie

De mooiste tattoo voor het mooiste verhaal

Altijd al gedroomd van een tattoo? Dan hebben wij goed nieuws voor jou! Want Jeroen en Koen geven volgende week elke morgen een tattoo weg ter waarde van €800! De mooiste tattoo, voor het mooiste verhaal ...
Topic
Actie

Win een Citytrip naar ....? 🤔

Wordt het 'oui, oui, Paris' of toch eerder het 'heuge Neurden'? Speel mee met de wedstrijd van Freixenet: raad de bestemming en win een citytrip naar ...
Topic

Nonkel Willy over het tweede seizoen van 'Nonkels'

Op donderdag 18 april begint het tweede seizoen van 'Nonkels' op Play4. Jeroen & Koen spraken 's ochtend nog even met de favoriete nonkel van Vlaanderen: nonkel Willy, ofwel Rik Verheye.
Topic

Erop of eronder?

Erop of eronder? Jij mag het bepalen!
Topic
Actie

Luister vrijdag 26 april naar de Versuz Classix 100

Versuz wordt 22 jaar! Daarom hoor je vrijdag 26 april de 100 beste clubtracks ooit in één lijst! Een feestelijke terugblik op al die mooie jaren.
Topic
Podcast

START de weekendwaanzin van Jeroen & Koen! 🎉🎉

Iedere vrijdag gaan Jeroen en Koen helemaal los op de wekelijkse weekendwaanzin! Krijg je er niet genoeg van? Luister hier dan opnieuw naar de afgelopen weekendwaanzin!
Topic
Actie

Goed bevonden in 30 seconden! Of toch niet?

Wouter geeft graag kansen aan jong producergeweld! Daarom gaat hij elke week in The Partyroom op zoek naar muziekproducers die een duwtje in de rug kunnen gebruiken. Ben jij zo iemand? Upload je track hieronder!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio