Gentsboksgala

Zin in een avondje testosteron? Het Gents Boksgala is het grootste boksgala van de Benelux! Vrijdag 26 april vanaf 18:00 Topsporthal Gent.

Van jonge rijzende sterren tot de grote kampioenen van de Belgische bokscène. Beklijvende titelgevechten. Zinderende sensatie in een uitgelaten arena. Een avondje testosteron vol glitter en glamour. Welkom bij het Gents Boksgala, het meest tot de verbeelding sprekende boksevent van de Benelux.

Al bijna 17 jaar lang presenteert het Gents Boksgala u spraakmakende topaffiches met namen zoals Sugar Jackson, Delphine Persoon, Oshin Derieuw, Jean-Pierre-Bauwens Junior, Ismail Abdoul, Sasha Yengoyan en Bilal Laggoune. Let’s get ready to rumble!

Vrijdag 26 april in Topsporthal te Gent.
Boek hier je tickets!

TOPwinkel

Vibrationz

Wil je de sfeer en de ambiance van de hoogdagen van de Belgische megadancings meemaken, dan moet je op zaterdag 4 mei op VIBRATIONZ in Leuven zijn.
TOPwinkel

Dance D-Vision

Op zoek naar het leukste zomerfestival voor al jouw vrienden? Dance D-Vision is twee dagen los gaan op het leukste festival in Zottegem.
TOPwinkel

Toran.be

TORAN Heli Services & Academy. Dat zijn betaalbare helikoptervluchten! En mag het wat meer zijn? Kruip zelf achter het stuur!
TOPwinkel

Bloom Bash

Klaar om het feest van je leven te vieren? Bloom Bash 19 mei in het Max Event center te Heusden Zolder!
TOPwinkel

Sleepworld.be

Kwalitatief slaapcomfort aan de beste prijs! Ontdek jouw favoriete matras, het comfortabelste kussen en meest trendy boxspring bij Sleepworld!
TOPwinkel

Regi Live Ft. Linda & Guests

Uniek! Regi Live Ft. Linda & Guests. Zaterdag 18 mei in The Max Eventcenter Heusden-Zolder.
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio