What?Jeroen&Koenkrijgenmetdepolitietemaken!😱

Jeroen & Koen gingen jouw ingezonden beterschapskaartjes voor parlementslid Sihame El Kaouakibi persoonlijk afgeven. Een echt warme kaartjesoverhandiging werd het niet want Jeroen & Koen kregen te maken met de politie 😱👮 Bekijk de video hier!

Parlementslid Sihame El Kaouakibi blijft afwezig in het Vlaams Parlement en heeft een nieuw ziektebriefje ingediend. Jeroen & Koen hebben met haar te doen en deden een oproep om massaal beterschapskaartjes in te sturen want ze hebben een hart voor Sihame!

Luister elke ochtend naar Ongehoorde Ochtendradio van Jeroen & Koen tussen 6u en 9u op TOPradio! 

Topic

Another day at the (new) office!

TOPradio heeft gloednieuwe radiostudio's! Onze werkplek ruikt naar nieuw en glimt als nooit tevoren. Dat laatste doen onze dj's en medewerkers ook. Wat niet te horen is, zie je hier. Onze dj's met blije bakkes gunnen je een exclusieve blik achter de schermen!
Topic
Actie

Stem nu je schaamteloze favorieten in de Schaamteloze 100!

Waarschuw je collega's, vrienden, familie én huisdier(en) want de Schaamteloze 100 komt terug! Op woensdag 10 november gaan alle radioremmen los op TOPradio.
Topic
Actie

Win tickets voor JBL Hidden Vibes

Ontdek de JBL Hidden Vibes GPS code op TOPradio
Topic
Actie

Win exclusieve retrokussens!

Luister naar het Retro Weekend en scoor je Retro kussen 😃
Topic

Een eerste glimp vanuit de nieuwe studio's!

Spannend! 💥 De TOPradio-dj's dopen dit weekend hun fonkelnieuwe werkplek. Check hier als eerste onze gloednieuwe radiostudio's!
Topic

Kom meefeesten op de Schaamteloze Party!

Warm je stembanden maar al op en oefen je meest schaamteloze dansmoves! Net als iedereen er nood aan heeft, is de Schaamteloze Party terug!
Topic

David Guetta opnieuw de populairste dj ter wereld!

David Guetta is voor de tweede keer op rij gekroond tot populairste dj ter wereld. Op plaats 2 en 3 in de DJ Mag Top 100 staan Martin Garrix en Armin van Buuren. De eerste Belgen in de lijst zijn Dimitri Vegas & Like Mike!
TOPradio
LIVE
Je luistert nu naar TOPradio